ΡεπορτάζΑρχείο

Ναύπλιο, όπως λέμε …Μονακό!

Φούλαρε το λιμάνι του Ναυπλίου στο 3ο και εντυπωσιακότερο, απ’ ότι φαίνεται, Mediterranean Yacht Show, όπου η πασαρέλα με τα σκάφη είναι ατελείωτη…

Οι brokers αν μη τι άλλο φέτος θα έχουν περισσότερες επιλογές από τις δύο προηγούμενες χρονιές, και για όλα τα γούστα. Αν και η κρίση καλά κρατεί, η αγορά του yachting αντιστέκεται και εξελίσσεται, σκορπώντας αισιοδοξία στους επαγγελματίες του τουρισμού που μπορούν να ελπίζουν σε ολοένα και αυξανόμενες «ποιοτικές» ροές.
 

Σημαντικοί παράγοντες του yachting απ’ όλον τον κόσμο βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Ναύπλιο για να σκανάρουν και να επιθεωρήσουν τα πολυτελή σκάφη αναψυχής που βρίσκονται αραγμένα στο λιμάνι.

Τα εγκαίνια της έκθεσης που θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη 10 Μαϊου, έγιναν εχθές το απόγευμα παρουσία του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου, του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσου Χειβιδόπουλου, των διοργανωτών της έκθεσης και πολλών ακόμα εκπροσώπων της αγοράς των τουριστικών σκαφών, καθώς και αιρετών στην τοπική αυτοδιοίκηση.
 

Το 3ο κατά σειρά Mediterranean Yacht Show συνοδεύεται και από ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις, όπως μουσικές βραδιές, διαγωνισμούς μαγειρικής και glamourous events με φόντο το μαγευτικό τοπίο του Ναυπλίου.

Άμα συνεχιστεί έτσι του χρόνου τα σκάφη θα φθάσουν μέχρι τη Νέα Κίο…