ΕυρώπηΑρχείο

Το anagnostis.org στο Multimedia Voxbox, στο Στρασβούργο

Στη Σύνοδο της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στο Στρασβούργο βρίσκεται και αυτή τη φορά ο Άκης Γκάτζιος.

Μάλιστα, το anagnostis.org έχει κλείσει συνεργασία με την υπηρεσία απτικοακουστικών μέσων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, έχοντας στη διάθεσή του το Multimedia Voxbox.

Στο σύγχρονο αυτό studio που χρησιμοποιεί και το Europarl για τις εκπομπές του, ο δημοσιογράφος έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει τους καλεσμένους του και να μιλήσει μαζί τους για θέματα που αφορούν στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, θέματα σχετικά με την ατζέντα της Ολομέλειας, αλλά και θέματα αφορούν στην Αργολίδα και την Πελοπόννησο και σχετίζονται με αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Το στούντιο πολυμέσων VoxBox είναι μία από τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Στρασβούργο, στην καρδιά του ΕΚ. Είναι σχεδιασμένο ειδικά για να προσφέρει στους δημοσιογράφους απευθείας ή μαγνητοσκοπημένη μετάδοση web συζητήσεων.

Το Voxbox βρίσκεται σε ανοικτό χώρο, στην αριστερή πλευρά του ημικυκλίου, το πλέον ιδανικό μέρος για να υπάρχει από πρώτο χέρι ενημέρωση από την καρδιά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.