ΠολιτικήΑρχείο

Συνέρχεται για να συζητήσει κρίσιμα θέματα η ΝΟΔΕ Αργολίδας

Το Σάββατο και την Κυριακή, 14 και 15 Μαΐου αντίστοιχα, πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Κόμματος, η «ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΝΟ.Δ.Ε.», στην οποία παρευρέθηκαν οι Πρόεδροι των ΝΟ.Δ.Ε. ανεξαιρέτως  από όλους τους Νομούς της Χώρας και οι Πρόεδροι των Περιφερειακών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Την κήρυξη των εργασιών της Πρώτης Συνόδου προέδρων ΝΟ.Δ.Ε., πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ της Συνόδου, προέδρευσε ο Γραμματέας του Οργανωτικού του Κόμματος, Βασίλης Σπανάκης.

Κατά τη διάρκεια της Συνόδου, αναπτύχθηκαν οι τοποθετήσεις του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής, κυρίου Λευτέρη Αυγενάκη,  οι τοποθετήσεις του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, κυρίου Κων/νου Τσιάρα , ενώ ακολούθησαν η  Εισήγηση του κου Βασίλη Σπανάκη επί του Κανονισμού Λειτουργίας των Οργανώσεων, η τοποθέτηση του Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κου Τάκη  Θεοδωρικάκου και τέλος,  η εισήγηση του Γενικού Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας, κυρίου Νικ. Παπαθανάση, αναφορικά με τα οικονομικά ζητήματα των ΝΟ.Δ.Ε.

Κατόπιν των ανωτέρω, καθίσταται αναγκαία η ενημέρωση των μελών της ΝΟ.Δ.Ε Αργολίδας και προς το σκοπό αυτό καλούνται τα μέλη της να παρευρεθούν στην τρίτη κατά σειρά συνεδρίασή της, ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΜΑΪΟΥ 2015, ΩΡΑ 21:00 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΑΡ. 7

Θέματα τα οποία θα τεθούν προς συζήτηση είναι τα κατωτέρω:
1. Ενημέρωση των μελών της ΝΟ.Δ.Ε. αναφορικά με τα ζητήματα που συζητήθηκαν στην Πρώτη Σύνοδο Προέδρων ΝΟ.Δ.Ε.
2. Ορισμός Οικονομικής Επιτροπής της ΝΟ.Δ.Ε.
3. Ορισμός Επιτροπής Διαρκούς Εκλογικής Ετοιμότητας.
4. Ενημέρωση των μελών ως προς τον κανονισμό Λειτουργίας των Οργανώσεων
5. Τακτοποίηση εκκρεμών συνδρομών των μελών της ΝΟ.Δ.Ε  για το μήνα Μάιο.
 
Λόγω της κρισιμότητας των θεμάτων, κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όλων των Μελών της ΝΟ.Δ.Ε.