ΚοινωνίαΑρχείο

Το ανθρώπινο πρόσωπο της αστυνομίας στο Βουλευτικό

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος», συνδιοργάνωσαν χθες (01-06-2016) στο Ναύπλιο, ημερίδα με θέμα «Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών- Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη λευχαιμία παρελθόν».

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στην αίθουσα του Βουλευτικού Ναυπλίου, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Διευθυντή της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και του Κέντρου (ενημέρωσης & προσέλκυσης) Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών «Χάρισε Ζωή», καθηγητή Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη, για το θέμα της δωρεάς μυελού των οστών και την θεραπεία της λευχαιμίας και άλλων παθήσεων του αίματος.
 

Η ημερίδα απευθυνόταν σε δημότες της περιοχής αλλά και αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευαίσθητο θέμα της δωρεάς μυελού των οστών.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας απηύθυναν χαιρετισμό ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Αδαμάντιος Μητρόπουλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Πούπουζας, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, Αστυνόμος Β’ Αναστάσιος Βενετσιάνος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών, των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και των Συλλόγων και Ενώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.
 

Δεκάδες ήταν οι αστυνομικοί και λοιποί παρευρισκόμενοι, που άμεσα ανταποκρίθηκαν και αφού συμπλήρωσαν το έντυπο με τα απαραίτητα στοιχεία, ακολούθησαν την προβλεπόμενη διαδικασία ελέγχου για να ενταχθούν στη λίστα των Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.