ΚοινωνίαΑρχείο

Εκλογές στον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Αργολίδας

Το ΔΣ του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ν. Αργολίδας (ΑΚΣΥΝΑ), καλεί τα μέλη του σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Κυριακή 5 Ιουνίου και ώρα 10 πμ, στην αίθουσα της τοπικής κοινότητας, στο Ανυφί.

Θα γίνει αποτίμηση της δουλειάς του απερχόμενου ΔΣ, ψήφιση για εφορευτική επιτροπή και θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ, Εξελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία.

Η διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας θα είναι από της 11πμ μέχρι της 7μμ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την δυνατότητα της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος, είναι να φέρει το μέλος την αστυνομική του ταυτότητα και να έχει πληρώσει την ετήσια συνδρομή του στον σύλλογο. Όσοι έχουν οικονομική εκκρεμότητα, μπορούν και κατά διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας να φέρουν την ετήσια συνδρομή τους (5 ευρώ).

Καταθέσεις συνδυασμών ή μεμονωμένων υποψηφιοτήτων, για το ΔΣ, για την εξελεγκτική επιτροπή και για αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία, θα γίνονται δεκτές μέχρι και το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 12 το πρωί, στον Πρόεδρο και στον Γραμματέα του Συλλόγου (τηλ επικοινωνίας 6946199546, 6948206229).