ΚοινωνίαΑρχείο

Αρχαιρεσίες για τους δασκάλους της Αργολίδας

Σύμφωνα με τα άρθρα του Καταστατικού του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας από 12 -17 και τις σχετικές διατάξεις του Ν. 1264/82, συγκαλείται σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο Ναύπλιο στις 17-05-2016, ημέρα Τρίτη  και ώρα 18:00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.

Αν δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 24-05-2016, ημέρα Τρίτη  και ώρα 18:00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 31-05-2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00 στο 4ο Δημοτικό  Σχολείο Ναυπλίου.

Για τη συγκεκριμένη ημέρα θα χορηγηθεί κανονική άδεια απουσίας για όλους τους συναδέλφους εκπ/κούς  μέλη του Συλλόγου από τα καθήκοντά τους.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Ορισμός Προσωρινού Προεδρείου.
2. Εκλογή Οριστικού Προεδρείου.
3. Ενημέρωση  από  το  Διοικητικό  Συμβούλιο για  τις εξελίξεις  και τις  δράσεις του  Συλλόγου.
4. Συζήτηση πάνω στην Ημερήσια  Διάταξη της 85ης Γενικής Συνέλευσης της Δ.Ο.Ε   Aποφάσεις.
5. Κατάθεση προτάσεων, ψηφισμάτων, προβληματισμών των  μελών του Συλλόγου μας για τα  προβλήματα των  σχολείων  και  των εκπαιδευτικών τόσο σε  τοπικό  όσο  και σε κεντρικό  επίπεδο-Αποφάσεις.
6. Ενημέρωση  από τους αιρετούς του Π.Υ.Σ.Π.Ε.  Αργολίδας.
7. Παρουσίαση υποψηφιοτήτων  για  τις αρχαιρεσίες του Διοικητικού Συμβουλίου και  της Ε.Ε.
8. Αρχαιρεσίες  για  την  ανάδειξη Διοικητικού  Συμβουλίου και Ε.Ε.             
 
Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 1 το μεσημέρι  και θα τελειώσει στις  8 το βράδυ.

Η συμμετοχή όλων των συναδέλφων είναι υποχρεωτική, εφόσον θα απουσιάσουν από το σχολείο τους και  με  την  προϋπόθεση ότι  είναι μέλη  του  Συλλόγου  οικονομικά  ταχτοποιημένα.

Στο  χώρο του  4ου Δημοτικού  Σχολείου θα  λειτουργήσουν δύο εκλογικά τμήματα για  την καλύτερη  εξυπηρέτηση  των  συναδέλφων ψηφοφόρων.

To Δ.Σ. του  Συλλόγου είναι  9/μελές με διετή θητεία.