ΚοινωνίαΑρχείο

Τσακαλώτος και Δρίτσας αποφασίζουν για το κατασχεμένο φορτηγό στη Κοιλάδα!

Την άμεση απομάκρυνση ενός κατασχεμένου φορτηγού από το λιμάνι της Κοιλάδας ζητά ο Γιάννης Ανδριανός με ερώτησή του στη Βουλή (!!!) και συγκεκριμένα προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ναυτιλίας Ε. Τσακαλώτο και Θ. Δρίτσα.

Το εν λόγω φορτηγό έχει κατασχεθεί από τη δίωξη λαθρεμπορίου φορτηγού αυτοκινήτου για λαθρεμπόριο τσιγάρων και σαπίζει εδώ και αρκετό καιρό στο λιμάνι της Κοιλάδας χωρίς κανένας να φιλοτιμηθεί να το απομακρύνει. Και τώρα πλέον γινόμαστε μάρτυρες σε ένα ακόμα τραγελαφικό περιστατικό, να πρέπει για ένα τέτοιο θέμα να επιληφθεί ο Τσακαλώτος και ο Δρίτσας!!! Τι να πει κανείς…

Το κείμενο της Ερώτησης Ανδριανού έχει ως εξής:
Στον χώρο του λιμένα Κοιλάδας Ερμιονίδας υπάρχει από το 2011 ακινητοποιημένο κατασχεμένο για λαθρεμπόριο τσιγάρων από τη δίωξη λαθρεμπορίου φορτηγό αυτοκινητο το οποίο σαπίζει.

Το ανωτέρω πρόβλημα έχει γνωστοποιηθεί με σχετικά έγγραφα στις αρμόδιες υπηρεσίες από τον Πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος Κοιλάδας, όπως μου ανέφερε με σχετικό έγγραφο που μου κοινοποίησε.

Δεδομένου του ότι η ακινησία του εν λόγω φορτηγού δημιουργεί προβλήματα με κυριότερο ότι αποτελεί πλέον εστία μόλυνσης και δημιουργείται άσχημη εικόνα καθίσταται επιτακτική η ανάγκη της άμεσης απομάκρυνσής του από τις αρμόδιες αρχές σύμφωνα με τις κατά νόμο διαδικασίες.

Κατόπιν αυτού,

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ:
1.) Με ποιες συγκεκριμένες άμεσες διαδικασίες θα απομακρυνθεί άμεσα από τις αρμόδιες αρχές σύμφωνα με τις κατά νόμο διαδικασίες το ως άνω κατασχεμένο φορτηγό αυτοκίνητο από τον χώρο του λιμένα Κοιλάδας Ερμιονίδας”.