ΠολιτισμόςΑρχείο

Οι “high tech” κυνηγοί του Άργους

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η πρώτη ημερίδα που διοργάνωσε για φέτος ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άργους.

Για προμελετημένο έγκλημα που χρήζει την εγρήγορση των κυνηγετικών οργανώσεων με οποιαδήποτε μορφής κινητοποιήσεις έκανε λόγο ο Γεώργιος Αραμπατζής, Γενικός Γραμματέας της ΚΣΕ, σημειώνοντας πως έρχονται δύσκολες ημέρες για το κυνήγι στην χώρα μας μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες στον «Εθνικό διάλογο» του Υπουργείου.
 

Ενδιαφέρουσα και ενημερωτική ήταν και η ομιλία του Ηλία Γιανναρά Γ.Γραμματέα Δ΄ΚΟΣΕ και Γ.Γραμματέα ΟΚΑΔΕ, καλύπτοντας πλήρως τις ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Την εκδήλωση χαιρέτησε με επιστολή του και ο Πρόεδρος της Γ΄ΚΟΠ Κων/νος Μαρκόπουλος, ενώ το παρόν έδωσαν και οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι Ναυπλίου, Άστρους και Νεμέας ως επίσημοι καλεσμένοι.
 

Τέλος παρουσιάστηκε η νέα εφαρμογή για κινητά και tablets που θα δώσει ο σύλλογός στα μέλη του δωρεάν με την νέα κυνηγετική σεζόν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο βουλευτής Αργολίδος και πρώην Υπουργός Ιωάννης Μανιάτης ο οποίος δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση στο έργο των κυνηγετικών οργανώσεων. Εκπρόσωπο απέστειλε ο βουλευτής Αργολίδος Ιωάννης Ανδριανός ο όποιος χαιρέτησε την εκδήλωση. Επίσης επιστολή χαιρετισμού απέστειλε και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδος Γιάννης Γκιόλας. Τη Δημοτική αρχή αντιπροσώπευσαν οι Αντιδήμαρχοι Κρίγκος Δημήτριος και Οικονόμου Θεόδωρος ο οποίος δήλωσε κατά τον χαιρετισμό του την στήριξη του στο έργο των Κυνηγετικών Οργανώσεων ως διαχειριστές του περιβάλλοντος.
 

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άργους ευχαριστεί όλα τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συσπείρωση στις δύσκολες εποχές που περνάει το κυνήγι. Η ανταπόκριση ξεπέρασε τις προσδοκίες και απέδειξε ότι ο Αργείος κυνηγός όπου και όταν χρειάζεται δίνει πάντα το παρών,οργανωμένα και αποτελεσματικά.