ΑθλητισμόςΑρχείο

Μεγάλα ονόματα του Τριάθλου στο Ναύπλιο

Στην τελική ευθεία έχει μπει το Nafplio Energy Triathlon, η μεγαλύτερη Τριαθλητική Γιορτή της Πελοποννήσου, που διοργανώνεται από τον Δήμο Ναυπλιέων – ΔΟΠΠΑΤ, την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.) και την Energy Races, σε συνεργασία με την CAREFULL και τους αθλητικούς συλλόγους Ν.Ο.Ναυπλίου & Κ.Ο.Ναυπλίου «Εύρος». Όλα είναι έτοιμα ώστε η μαγευτική πόλη του Ναυπλίου να υποδεχθεί τους συμμετέχοντες αλλά και πλήθος επισκεπτών που θα γίνουν μέρος μιας μοναδικής εμπειρίας.

Αυτήν την Κυριακή, 19 Ιουνίου, η καρδιά του Τριάθλου θα χτυπάει δυνατά στο Ναύπλιο. Οι αθλητές ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, οι αθλούμενοι ανυπομονούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, οι επισκέπτες και θεατές αδημονούν να απολαύσουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά αθλήματα ενώ οι δημότες Ναυπλίου και όλοι οι εθελοντές είναι έτοιμοι να υποδεχθούν όλους τους λάτρεις του Τριάθλου για ένα υπέροχο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Οι εγγραφές στα αγωνίσματα του Nafplio Energy Triathlon έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία καθώς περισσότεροι από 400 αθλητές και αθλούμενοι κάθε ηλικίας και αγωνιστικού επιπέδου αναμένεται να συμμετάσχουν την Κυριακή. Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί και κάποιες, λίγες διαθέσιμες θέσεις θα δοθούν από την Γραμματεία του αγώνα (στις ώρες λειτουργίας της).

Μεγάλα ονόματα του Τριάθλου και κορυφαίοι αθλητές, όπως η Ντενίζ Δημάκη, ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου, ο Γιώργος Δανιήλ, ο Γιώργος Αλυφαντής, ο Παναγιώτης Δημόπουλος, ο Κώστας Πουλόπουλος και ο Άλκης Καφώρος θα λάβουν μέρος στο Nafplio Energy Triathlon. Στις Σκυταλοδρομίες ξεχωρίζει η ομάδα της WIND με τους: Χρήστος Μποφίλιο, Μηνά Μαλάτο και Γιώργο Διαλεκτό, που θα απογειώσουν την ενέργειά τους με ταχύτητες 4G. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ξεχωρίζουν, ως παραδείγματα θάρρους και δύναμης, οι: Νίκος Παπαγγελής, Γιώργος Ζουμπουρλής και Μάριος Αναστασόπουλος, που θα λάβουν μέρος στο Nafplio Energy Triathlon στις κατηγορίες Paratriathlon.

Το Σάββατο το απόγευμα θα γίνει η Τεχνική Ενημέρωση των αθλητών στο «Τριανόν» στην Πλατεία Συντάγματος, όπου θα δοθούν όλες οι απαραίτητες οδηγίες και πληροφορίες προς τους συμμετέχοντες όλων των αγωνισμάτων.

Το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί και Pasta Party για όλους τους συμμετέχοντες στην Πλατεία Φιλελλήνων στις 20:00 και θα έχει τα πάντα! Φαγητό, live μουσική/συναυλία, πολλή ενέργεια και θετική διάθεση για την τελευταία pre-race συνάντηση των αθλητών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής έχει ως εξής:  

Κυριακή, 19 Ιουνίου:

07.00 – 10.30: Λειτουργία Γραμματείας (Πλατεία Φιλελλήνων)

09.00: Εκκίνηση Sprint Triathlon (ατομικό και σκυταλοδρομίες)

09.00: Εκκίνηση Sprint Aquathlon

10.30: Εκκίνηση Super Sprint Aquathlon

11.00: Εκκίνηση Aquathlon Kids

12.00: Απονομές (Πλατεία Φιλελλήνων)