ΕκδηλώσειςΑρχείο

Η Ναυπλιώτισσα Κατερίνα Μπεκιάρη-Βασιλείου εκθέτει τα έργα της στον «Παλαμήδη»

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» έχει την χαρά να ανακοινώσει στα μέλη και στους φίλους του ότι την Παρασκευή 24 Ιουνίου και ώρα 20.00΄ θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Συλλόγου, Σταϊκοπούλου 52 στο παλιό Ναύπλιο, τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής και αγιογραφίας της φίλης και συμπολίτισσας Κατερίνας Μπεκιάρη-Βασιλείου

Η έκθεση αποτελεί μέρος των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο των 70 χρόνων δημιουργικής πορείας του Συλλόγου (1946 – 2016) και θα διαρκέσει έως τις 10 Ιουλίου. Η συγκεκριμένη εκδήλωση, που συμπίπτει χρονικά με το ετήσιο μουσικό φεστιβάλ Ναυπλίου, εντάσσεται από τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου, στα δρώμενα των εκδηλώσεων της πόλης.

Η Κατερίνα Μπεκιάρη-Βασιλείου έχει να επιδείξει ένα αξιοζήλευτο ζωγραφικό έργο, με πολλές ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής και αγιογραφίας και συμμετοχή σε ομαδικές εκθέσεις.

Η έκθεση ζωγραφικής θα είναι ανοιχτή και επισκέψιμη από το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιουνίου μέχρι και τις 10 Ιουλίου κατά τις ώρες 11.00΄ έως 14.00΄ το πρωί και 19.00΄ έως 22.00΄ το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο.

Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

Η Κατερίνα Μπεκιάρη – Βασιλείου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ναύπλιο, όπου και τελείωσε το Λύκειο το 1977. Από το 1977 έως το 1981 μαθήτευσε στο εργαστήριο του γλύπτη και ζωγράφου Ν. Στέφου, στην Αθήνα.Από το 1983 ασχολήθηκε με την αγιογραφία, μαθητεύοντας στον Αντώνη Νόνη, γνωστό Ναυπλιώτη ζωγράφο και αγιογράφο και συνεργάστηκε μαζί του μέχρι το έτος 1994. Έχει αγιογραφήσει πολλούς ναούς της Αργολίδας.Έχει πραγματοποιήσει δώδεκα ατομικές εκθέσεις αγιογραφίας και ζωγραφικής και έχει λάβει μέρος σε δεκαοκτώ ομαδικές εκθέσεις Έργα της Κατερίνας Μπεκιάρη – Βασιλείου υπάρχουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία, Αμερική, Τανζανία, Ν. Αφρική).