ΠολιτισμόςΑρχείο

Μια ξεχωριστή ελληνική βραδιά στο Τολό (Βίντεο)

To βράδυ της Κυριακής 3 Ιουλίου, στο λιμάνι του Τολού έλαβε χώρα μία πραγματικά ξεχωριστή εκδήλωση.

Το «Εργαστήρι Ελληνικού Χορού» του Χρήστου Λεβέντη και της Φωτεινής Βενετσάνου ταξίδεψε το κοινό σε όλη την Ελλάδα, με ένα αφιέρωμα στην πλούσια παράδοσή μας, με μουσικές, χορούς και τραγούδια.

Η  διοργάνωση ήταν του Πολιτιστικού Συλλόγου Τολού και του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού, με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας ο οποίος έδωσε το παρόν, «αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους υπευθύνους του Εργαστηρίου αλλά και σε όσους και  όσες συμμετέχουν στις χορευτικές ομάδες, παιδιά και ενήλικες, για τη δουλειά που μας παρουσίασαν και  γενικότερα για όσα κάνουν όλο το χρόνο. Οι δάσκαλοι  αλλά και οι μαθητές  έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό καλλιτεχνικό σύνολο που προσφέρει πολλά στην πολιτιστική ζωή της Αργολίδας, αλλά και έξω από τα όρια του νομού».

«Επίσης αξίζει να εξάρουμε και την κοινωνική – οικονομική προσφορά του Εργαστηρίου σε σχολεία η και σε άλλους κοινωφελείς σκοπούς, κάτι που γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», προσθέτει ο βουλευτής.

Και καταλήγει: «Θερμά συγχαρητήρια  σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης του Τολού και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βραδιά που μας πρόσφεραν».