ΚοινωνίαΑρχείο

Αργείος ιερόδουλος πήρε άδεια για Οίκο Ανοχής

Το αρχαιότερο επάγγελμα σε οίκο ανοχής στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης θα ασκήσει ο πρώτος άντρας νόμιμος πόρνος, ο οποίος μάλιστα κατάγεται από το Άργος.

Ποιοι όμως είναι οι λόγοι που οδήγησαν τον Αργείο να κάνει αυτό το επάγγελμα; Προφανώς η οικονομική κρίση, να είναι η απάντηση. Αυτό υποστηρίζει και η εφημερίδα Freddo που έκανε πρωτοσέλιδο το θέμα αυτό.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα: «Άνθρωποι που τον γνωρίζουν λένε ότι εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης, των χρεών αλλά και της έντονης σεξουαλικότητας αποφάσισε να κάνει την συγκεκριμένη επιλογή. Αρχικά αναζητώντας πελάτες μέσω διαδικτύου και στην συνέχεια ως εργαζόμενος σε οίκο ανοχής».

Ο άντρας ιερόδουλος πριν από μερικές ημέρες πήρε την άδεια ν΄ ασκήσει το αρχαιότερο επάγγελμα σε οίκο ανοχής και όπως όλα δείχνουν από τις συζητήσεις που γίνονται και από το ενδιαφέρον που έδειξε ο Τύπος, θα κάνει χρυσές δουλειές.

Όπως φέρεται πάντως να δηλώνει ο ίδιος στην εφημερίδα: «Είναι μια δουλειά, δεν κλέβω, ούτε κάνω απάτες».

Δεν λείπουν όμως παράλληλα και αυτοί που ξαφνιάστηκαν και σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός ότι ανοίγει Οίκος Ανοχής με άντρα ιερόδουλο στην Πελοπόννησο.