ΡεπορτάζΑρχείο

Φρίκη στο Άργος: Ζευγάρι ομοφυλόφυλων βίαζε 12χρονο που ήταν γιος του ενός από τους δύο!

Τον δρόμο για τον ανακριτή πήραν σήμερα το μεσημέρι δύο άνδρες από το Άργος που συνελήφθησαν χθες κατηγορούμενοι για βιασμό και ασέλγια σε βάρος 12 χρονου αγοριού. Σοκ προκαλεί ότι ο ένας από τους δύο είναι πατέρας του μικρού!!!

Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι που συγκατοικούν οι δύο άνδρες στο Άργος, μετά από καταγγελία της μητέρας του 12χρονου αγοριού.

 


Η στιγμή της αποκάλυψης

Η αποκάλυψη έγινε όταν η μητέρα του 12χρονου, τον πήρε τηλέφωνο προκειμένου να δει τι κάνει, χωρίς βέβαια να πηγαίνει το μυαλό της στο κακό καθώς το παιδί ήταν με τον …πατέρα του και υποτίθεται ασφαλές.

Σε ένα από αυτά τα τηλεφωνήματα, το παιδί άρχισε να λέει στην μητέρα του: “…έλα να με πάρεις δεν θέλω να καθίσω άλλο εδώ, δεν περνάω καλά”.

Το γεγονός αυτό θορύβησε την μητέρα, η οποία αμέσως ξεκίνησε να πάει να πάρει το παιδί της. Όταν πια επέστρεψαν στην Αθήνα, χωρίς ακόμα η ίδια να έχει αντιληφθεί το τι είχε συμβεί στο σπλάχνο της, άκουσε έκπληκτη και σοκαρισμένη το 12χρονο γιο της να της εξιστορεί το τι είχε βιώσει, και μάλιστα από τον ίδιο του τον πατέρα, αλλά και τον ερωτικό του σύντροφο. Χωρίς δεύτερη σκέψη η μητέρα απευθύνθηκε στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη του ομοφυλόφιλου πατέρα, αλλά και του ερωτικού συντρόφου.


Τον λόγο τώρα έχει η δικαιοσύνη

Έκπληκτος έμεινε ο ιατροδικαστής που εξέτασε το παιδί, ο οποίος βεβαίωσε με το πόρισμα του τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό του 12χρονου από τον ίδιο του τον πατέρα και τον σύντροφο του.

Έπειτα και από την σοκαριστική διαπίστωση του βιασμού από πατέρα και σύντροφο, οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια όπου έδωσαν πολύωρη απολογία στον Ανακριτή, που έχει αναλάβει την κύρια ανάκριση της σοκαριστικής υπόθεσης. 

Από τις Αρχές ορίστηκε παιδοψυχολόγος για να παρακολουθήσει το παιδί και να το βοηθήσει.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν από την αστυνομία, που προς το παρόν δεν έχει δημοσιοποιήσει στοιχεία των δραστών.

 

Διαβάστε Επίσης: Ελεύθερο άφησαν εισαγγελέας και ανακριτής τον πα-τέρα βιαστή του 12χρονου!