ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Μόνος διαφημίζει το Ναύπλιο ο Γαβρήλος, στην Επίδαυρο

Ολομόναχος προσπαθεί να διαφημίσει το Ναύπλιο στην έκθεση Αγροτουρισμού στην Επίδαυρο, ο δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Γαβρήλος, προσπαθώντας να προωθήσει τα τοπικά προϊόντα επιχειρήσεων του δήμου του. Η οικονομική κρίση προφανώς είναι αυτή που αναγκάζει δημοτικούς συμβούλους να παρέχουν προσωπική εργασία στις πόλεις τους.

Το περίπτερο που βρίσκεται στην πλέον περίοπτη θέση της έκθεσης παραχωρήθηκε δωρεάν στο δήμο Ναυπλίου στήθηκε με προσωπική εργασία του κου Γαβρήλου, ο οποίος σημειωτέον κάθεται αρκετές ώρες για να υποδέχεται τους επισκέπτες.

Αυτό, έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να υπάρχει κάποιος όλες τις ώρες  εκεί για να υποδέχεται τους επισκέπτες. Έτσι, το προηγούμενο Σάββατο, την ώρα που οι περισσότεροι από τους 800 θεατές του Μικρού Θεάτρου, κατέβηκαν στο λιμάνι για να επισκεφθούν την έκθεση Αγροτουρισμού, ήταν έρημο το συγκεκριμένο περίπτερο.

Ο Σταύρος Γαβρήλος ως υπεύθυνος Γαστρονομίας του δήμου Ναυπλιέων, θεώρησε -όπως δηλώνει στο anagnostis.org- ότι η έκθεση αυτή, αποτελεί ευκαιρία προβολής της πόλης και των προϊόντων της και έτσι, μην έχοντας άλλη επιλογή, ο ίδιος υποδέχεται τον κόσμο, όσες ώρες μπορεί.

Όπως λέει ο κος Γαβρήλος, εκτός από το περίπτερο, έχουν προγραμματιστεί από τον ίδιο τρία event για τη γαστρονομία του Ναυπλίου και την προβολή επιχειρήσεων, στην Επίδαυρο.

Το προηγούμενο Σάββατο είχε πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τη συγγραφέα Νίκη Τσεκούρα από τα Ίρια, όπου παρασκευάστηκαν και προσφέρθηκαν στον κόσμο αγγγιναροκεφτέδες. Επίσης έχει πραγματοποιηθεί άλλη εκδήλωση, με παρασκευή γλυκού τραχανά από τον κο Τ. Μάλλιο, ενώ έπεται εκδήλωση με μαγειρική ζυμαρικών από τον κο Γ. Λέκα.