ΠολιτικήΑρχείο

Η ΝΟΔΕ Αργολίδας έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε τη ΝΟΔΕ Αργολίδας και συνεχάρη τα μέλη της για την πρωτοβουλία “Κανένας στο Περιθώριο”, στο πλαίσιο της οποίας συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας που θα διανεμηθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Άργους-Μυκηνών, στο συσσίτιο του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Ναυπλίου και στην εθελοντική ομάδα του Δήμου Ερμιονίδας «Αλληλεγγύη».
 

Ο Γ. Ανδριανός μεταξύ άλλων επεσήμανε τα εξής:
Η Νέα Δημοκρατία, με την πρωτοβουλία “Κανένας στο περιθώριο” που αναπτύσσεται σε όλη τη χώρα υπό την αιγίδα του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, δίνει χειροπιαστό περιεχόμενο στην κοινωνική αλληλεγγύη σε μια συγκυρία που χιλιάδες ελληνικές οικογένειες δίνουν καθημερινά μάχη επιβίωσης.

Θέλω να συγχαρώ τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες του τόπου μας, γιατί με την συγκινητική τους ανταπόκριση σ’ αυτό το κάλεσμα, καταδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη, η χριστιανική αγάπη προς τον πλησίον είναι στην Αργολίδα αξίες όχι απλώς ζωντανές, αλλά και αποτελούν τον γνώμονα της ατομικής και συλλογικής δράσης.

Μαζί λοιπόν συνεισφέρουμε στην αντιμετώπιση των ακραίων συνεπειών της κρίσης, όπως μαζί δίνουμε και τον αγώνα στο επίπεδο της πολιτικής, των ιδεών και των προτάσεων που χρειάζεται η πατρίδα μας για να αφήσει μια και καλή πίσω της την δύσκολη αυτή περιπέτεια των τελευταίων ετών”.