ΠολιτικήΑρχείο

Ο Μανιάτης ειρωνεύεται τον Γκιόλα

Στα άκρα φτάνουν πλέον οι αντιπαραθέσεις των βουλευτών της Αργολίδας, και θυμίζουν εποχές που οι βουλευτές των αντιπάλων κομμάτων δεν μιλιόνταν μεταξύ τους.
Αφορμή η πατρότητα της τροπολογίας για τις ΖΟΕ  της Αργολίδας.
 
Στις 11.48 το πρωί της Τρίτης, ο Γιάννης Γκιόλας προανήγγελε την τροποποίηση, ενώ σε λιγότερες από δύο ώρες αργότερα, ο Γιάννης Μανιάτης έδινε την απάντησή του.
 
Ανακοίνωσε συγκεκριμένα ο Γιάννης Γκιόλας: «Παράταση   στη άδεια λειτουργίας   βιοτεχνικών  επιχειρήσεων της Αργολίδας που δραστηριοποιούνται εντός  Ζωνών Οικιστικού Ελέγχου, στην περιοχή  «Ρέμα Ραμαντάνι» Νέας Κίου  αναμένεται να δοθεί αύριο  Τετάρτη 3 Αυγούστου.
Πρόκειται  για  αρκετές επιχειρήσεις,   στις οποίες,   η άδεια λειτουργίας έληγε στις  12 Αυγούστου  2016.
Ο βουλευτής Αργολίδας  του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννης Γκιόλας  υπέβαλε σχετικό ερώτημα προς το αρμόδιο Υπουργείο  Ενέργειας-Περιβάλλοντος  από το οποίο δόθηκε διαβεβαίωση ότι με τροπολογία  σε νομοσχέδιο που  συζητείται  αύριο 3 Αυγούστου  θα  δοθεί η σχετική –και αναγκαία –παράταση.
Η εξέλιξη αυτή  ικανοποιεί  ένα   σημαντικό αίτημα του Επιμελητηρίου Αργολίδας , φορέων και  φυσικά επιχειρήσεων οι οποίες  αντιμετωπίζουν θέμα άδειας λειτουργίας εντός ΖΟΕ».
 
Λίγο αργότερα, με ανακοίνωσή του ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης, με ειρωνικό ύφος, λίγη ώρα αργότερα έβγαλε σχετική ανακοίνωση και αναρωτιέται αν θα περάσει η τροπολογία;:
«Μακάρι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να αποδεχτούν την τροπολογία μου για Ζ.Ο.Ε. που προανΉγγειλε ο κ. γ. Γκιόλας». Σημειώνει ο κος Μανιάτης: «Τροπολογία με την οποία ζητά την παράταση υποχρέωσης μετακίνησης των επιχειρήσεων της Αργολίδας που βρίσκονται στην περιοχή Ραμαντάνι, επανακατέθεσε στις 28/7/2016 ο Γ. Μανιάτης στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης του Γ. Σταθάκη που συζητιέται σήμερα στη Βουλή. Το κείμενο της τροπολογίας είχε ξανακατατεθεί από 23 Ιουνίου 2016»