ΑθλητισμόςΑρχείο

Το ΟΑΚΑ υποκλίθηκε στο Δημήτρη Διαμαντίδη (Vid)

Η κορυφαία στιγμή της βράβευσης του εμβληματικού αρχηγού του Παναθηναϊκού Superfoods, Δημήτρη Διαμαντίδη συγκλόνισε το γήπεδο.

Οι εκπλήξεις που περίμεναν όλους όσους δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο μεγαλύτερο τουρνουά που έχει γίνει ποτέ στη χώρας μας, το «Diamonds Are Forever», ήταν ατελείωτες.

Την πρώτη ημέρα του τουρνουά, την Παρασκευή 16/9, στο κατάστημα του PAOSHOP στη Θύρα 3 του ΟΑΚΑ τοποθετήθηκαν τα τρία τρόπαια της Ευρωλίγκας που κατέκτησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης με την πράσινη φανέλα, ώστε οι φίλοι της ομάδας να τα δουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους για πρώτη φορά!

Την δεύτερη ημέρα του τουρνουά, το Σάββατο 17/9, μεταξύ των αγώνων και των υπόλοιπων εκδηλώσεων, οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με τις μουσικές επιλογές του διάσημου Αμερικανού DJ, Dennis Ferrer ενός από τους πλέον δημοφιλείς DJS του πλανήτη, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί στη μεγάλη γιορτή προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη και να ξεσηκώσει τους φίλους της ομάδας.