ΚοινωνίαΑρχείο

Άφαντος ο κερατωμένος με τη λίστα των εραστών της γυναίκας του

Μια ροζ είδηση που μάλιστα εξιτάρει τη φαντασία του κόσμου είναι η καλύτερη συνταγή για να διασφαλίσει έστω και πρόσκαιρα την αύξηση της επισκεψιμότητας ενός site, ή την αύξηση της τηλεθέασης ενός τηλεοπτικού σταθμού ή ακόμα και την αύξηση της αναγνωσιμότητας μιας εφημερίδας.
 
Πόσο έντιμο όμως είναι να δημοσιεύεται μια είδηση που στερείται από ρεπορτάζ, αλλά αναπαράγει μια φήμη;  Ή ακόμα χειρότερα πόσο έντιμο είναι να κατασκευάζεται μια είδηση με ροζ στοιχεία σε ένα δημοσιογραφικό γραφείο και με τον πλέον εύκολο τρόπο να γίνεται αντικείμενο συζήτησης σε όλη την Ελλάδα, χωρίς να έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα;
 
Οι σκέψεις αυτές δημιουργήθηκαν σήμερα με την ανάγνωση σε δεκάδες μέσα ενημέρωσης του νέου της ημέρας, ότι στο γλέντι μετά από βάπτιση, ο πατέρας των νεοφώτιστων σηκώθηκε και άρχισε να διαβάζει λίστα με τους εραστές της συζύγου του!
 
Όπως διαβάζουμε σχεδόν παντού ο οικοδεσπότης διέκοψε το γλέντι και όλοι τον άκουσαν να λέει:
-«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που βρεθήκατε απόψε δίπλα μας και κυρίως θέλω να ευχαριστήσω τα αγόρια της γυναίκας μου”, ενώ κατόπιν άρχισε να διαβάζει μια λίστα με τα ονόματα των ανδρών που είχε μάθει πως είχαν σχέση με τη σύζυγό του.
Μάλιστα η ιστορία δεν τελειώνει εδώ, αφού γράφτηκε ότι αρκετοί από τους εραστές της γυναίκας του ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους και χλώμιασαν στο άκουσμα του ονόματός τους. Η δε σύζυγος προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις…
 
Μια τέτοια ιστορία πράγματι είναι ό,τι καλύτερο για ένα μέσο ενημέρωσης, μιας και ο κόσμος αρέσκεται ακόμα και σε δύσκολες περιόδους με προβλήματα, να μαθαίνει τι γίνεται στη διπλανή πόρτα.
 
Είναι πραγματικό το γεγονός ή όχι; Στο διαδίκτυο πάντως γίνεται …πάρτι, και πολλοί αναζητούν τους πρωταγωνιστές, χωρίς όμως να καταλήγουν σε κανένα συμπέρασμα. Έτσι, δεν άργησε να αλλαχθεί ο τόπος που υποτίθεται (;) έγινε το περιβόητο γλέντι.
 
Όλοι λοιπόν ψάχνουν τον κερατωμένο, τη σύζυγο και τους εραστές, που όμως παραμένουν άφαντοι…
 
Μαϊμού ειδήσεις ή φαντασιοπληξίες;