ΚοινωνίαΑρχείο

Στον εισαγγελέα η ροζ ιστορία με τη λίστα των εραστών

Έντονη ήταν η αντίδραση δικηγόρου για τη ροζ ιστορία με τον σύζυγο που διάβασε την υποτιθέμενη λίστα των εραστών της συζύγου του, σε γλέντι που έγινε μετά από βάπτιση.
 
Γνωστός δικηγόρος της περιοχής που αναφέρθηκε ότι καταγράφηκε η ιστορία αυτή, μέσω κοινωνικού δικτύου αναφέρεται σε ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού της Αθήνας, που μετέδωσε σχετικό ρεπορτάζ, το οποίο ισχυρίζεται ότι έχει προκαλέσει  «Σάλο στην τοπική κοινωνία».
 
Επισημαίνει ακόμα μεταξύ άλλων ότι «το “γεγονός” αυτό βέβαια ούτε έχει ονοματεπώνυμο, ούτε συγκεκριμένο χώρο, ούτε έχει διασταυρωθεί αλλά και ούτε έχει ακουστεί τίποτε τέτοιο στην πόλη και την περιοχή»
 
Καλεί μάλιστα ρεπόρτερ που μετέδωσε την είδηση «να αποδείξει την αλήθεια του ρεπορτάζ της, κάνοντας το πιο συγκεκριμένο».
 
Και τονίζει ότι «η δημόσια διαπόμπευση χωρίς καν ονομαστικές αναφορές, ενός συγκεκριμένου τόπου με ψευδή γεγονότα, στοχοποιεί ολόκληρο τον πληθυσμό», ενώ επισημαίνει ότι θα προωθηθεί το βίντεο του “ρεπορτάζ” στην Εισαγγελία για να δοθούν εξηγήσεις αν όχι και ποινικό λόγο.
 
Καταλήγει ο δικηγόρος: «Έτσι για να μάθει πως τα “δημοσιογραφικά απόρρητα”, έχουν να κάνουν με αληθινές πληροφορίες και όχι με διαδόσεις απρόσωπων συκοφαντιών που προσβάλουν ένα ολόκληρο τόπο και μόνον για να την.. ξαναθυμηθούμε τηλεοπτικά.. Την ευθύνη την έχουμε όλοι μας για να σταματήσει αυτός ο κανιβαλισμός από τον κάθε αρπακόλα του μικροφώνου και της κάμερας».
 
Διαβάστε Επίσης:
Άφαντος ο κερατωμένος με τη λίστα των εραστών της γυναίκας του