ΑθλητισμόςΑρχείο

Δύο μετάλλια για το kick boxing της Αργολίδας στο Πανελλήνιο U18

Με 4 αθλητές έλαβε μέρος στα αγωνίσματα kick light η σχολή Choy Lee Fut Ναυπλίου, στα πλαίσια του του Πανελληνίου πρωταθλήματος kick boxing κάτω των 18 ετών που διεξήχθη στα Άνω Λιόσια στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 1.500 αθλητές και 200 σύλλογοι.

Οι αθλητές κατέκτησαν ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο, κάνοντας τους συνοδούς τους sifu Θεόδωρο Λαμπάδα και προπονητή Ευάγγελο Πανόπουλο υπερήφανους.
 

Την αρχή έκανε ο Μιχάλης Λιόντος ο οποίος συμμετείχε στην κατηγορία παίδων +69. Σε μια κατηγορία 32 ατόμων κατάφερε να νικήσει τον πρώτο του αντίπαλο ενώ στην φάση των 16 έχασε την πρόκριση του στους 8.

Η μικρότερη αθλήτρια Ιωάννα Λιόντου στην κατηγορία πανκορασίδων +47 έχασε στην πρώτη φάση “νικημένη” από το άγχος της.

Ο Παναγιώτης Μιτσινίγκος αγωνίστηκε στην κατηγορία εφήβων -69. Νικώντας σε δύο αγώνες κατάφερε να μπει στην τετράδα και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρόκριση του στον τελικό της κατηγορίας του.

Την καλύτερη εμφάνιση από όλους πραγματοποίησε ο Κώστας Λαμπαδάς στην κατηγορία παιδων -63, όπου νίκησε σε 3 αγώνες κατακτώντας την πρόκριση του στον τελικό της κατηγορίας του και το ασημένιο μετάλλιο.
 

Οι αθλητές της σχολής θα πάρουν μέρος το ερχόμενο σαββατοκύριακο (12-13 Νοεμβρίου) στο 10ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών στο Κλειστό του Ναυπλίου.