ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Δεν έγινε ανάκληση της απόφασης που φέρεται να σχετίζεται με Σώρρα

Την ανάκληση της προ τριετίας απόφασης του δημοτικού συμβουλίου η οποία φέρεται ότι μπορεί να σχετίζεται με οπαδούς του Αρτέμη Σώρρα, ζήτησε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Χρήστος Γραμματικόπουλος.

Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος είπε μεταξύ άλλων: “Προσπάθησα να βοηθήσω προκειμένου να απεμπλακεί ο Δήμος Ναυπλιέων από την γνωστή υπόθεση Σώρρα, ζητώντας να ανακληθεί η σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία εξέθετε τόσο το Δήμο όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο. Εξήγησα ότι ο Δήμος μας, οφείλει να βγει από το “κάδρο” ενός θέματος με το οποίο ασχολείται πλέον η Ελληνική Δικαιοσύνη. Αυτό επιτάσσει η λογική και το δημοτικό συμφέρον. Δυστυχώς ο κ. Δήμαρχος δια της πλειοψηφίας απέρριψε την πρόταση μου. Μία πρόταση η οποία όχι μόνο δεν έριχνε λάδι στην φωτιά αλλά αντιθέτως την έσβηνε.”

Από την πλευρά του ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος τόνισε πως η συγκεκριμένη απόφαση πέραν του ότι από τότε μέχρι σημερα δεν έχει υλοποιηθεί, δεν θα ηταν σκόπιμο να ανακληθεί καθώς δεν προκύπτει από πουθενά κάποια συμφωνία με την οργάνωση Σώρρα, ενώ όλα έγιναν με διαφάνεια και νομιμότητα εντός του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε ότι αφορά τα σχετικά δημοσιεύματα ο δήμαρχος Ναυπλιέων τόνισε πως πηγάζουν από συγκεκριμένα κέντρα που σκοπό έχουν να θίξουν τον Δήμο και τον ίδιο προσωπικά, άλλωστε γι’ αυτό το θέμα έχει ήδη καταθέσει μηνύσεις και αναμένεται να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.