ΑθλητισμόςΑρχείο

Τα Αργειτάκια έδειξαν τα δόντια τους κόντρα σε κορυφαίες ομάδες

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Aριστέα Άργους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, που διεξήχθει στην Αθήνα, τον Ιανουάριο, με τη συμμετοχή 40 ομάδων από όλη την Ελλάδα.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Άργους αγωνίστηκε με τις ομάδες των ΠΑΕ και κατάφερε να κερδίσει τον Άρη Θεσσαλονίκης, τον Ατρόμητο Αθηνών και να κάνει καλές εμφανίσεις απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς που αναδείχθηκε πρωταθλητής στις περισσότερες κατηγορίες.

Πιο αναλυτικά στην κατηγορία 2000-2001 η ακαδημία του Αριστέα κέρδισε τον Άρη Θεσσαλονίκης (με προπονητή τον παλαίμαχο παίκτη Κώστα Κωνσταντινίδη) με 2-1 και τον Ατρόμητο με 1-0. Στο μικρό τελικό κέρδισε τα Τρίκαλα με 3-1 και κατέκτησε την 3η θέση. Tην 1η θέση κατέκτησε ο Πανιώνιος.
 

Στην κατηγορία 2002-2003 ενώ κέρδισε την Ακαδημία Κούδα και τον Εθνικό Πειραιώς, έχασε από τον Ολυμπιακό (με προπονητή τον παλαίμαχο παίκτη Τάσο Πάντο) με 3-1 και κατέκτησε την 2η θέση. Tην 1η θέση κατέκτησε ο Ολυμπιακός.

Στην κατηγορία 2004-2005 η ομάδα του Άργους κέρδισε την Ηλιούπολη με 3-1, αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Ατρόμητο και έχασε από τον Ολυμπιακό με 2-0 και κατέκτησε την 3η θέση. Tην 1η θέση κατέκτησε ο Ολυμπιακός.
 

Στην κατηγορία 2006-2007 κατέκτησε την 3η θέση κερδίζοντας τον Εθνικό Πειραιώς με 2-0, την Καλλιθέα με 2-1 και έχασε δύσκολα στα τελευταία λεπτά από τον Ολυμπιακό (με προπονητή τον παλαίμαχο παίκτη Σωκράτη Κοψαχείλη) με 2-0, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία.

Καλή η προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών τους Κλεόβουλο Καλτάκη, Αποστόλη Κατσά, Δημήτρη Τότσικα και Νίκο Κωστόπουλο οι οποίοι καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά της μπάλας.