ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Τα παράπονα στον Κωστούρο από το smartphone! (Video)

Ένα πρωτοποριακό σύστημα καταγραφής παραπόνων και παρατηρήσεων από τους δημότες υιοθετεί ο Δήμος Ναυπλιέων με σκοπό την διαδραστική επικοινωνία με τους πολίτες και την ενίσχυση της συμμετοχικότητας. 

Πλέον μπορεί ο Δήμος Ναυπλιέων να ενημερώνεται, σε πραγματικό χρόνο, για οποιοδήποτε πρόβλημα, από κάθε πολίτη (δημότη, κάτοικο, επισκέπτη ή εργαζόμενο στην περιοχή) που με τη δωρεάν εγκατάσταση του app στο κινητό του μπορεί να στέλνει πλήρεις αναφορές στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες, με φωτογραφία τεκμηρίωσης, με σχόλια και παρατηρήσεις. 

 

Αυτό θα συμβεί μέσω της εφαρμογής novoville, μίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας καταγραφής και διαχείρισης προβλημάτων δημοσίου ενδιαφέροντος. Οι χρήστες κατεβάζουν δωρεάν το app στo smartphone ή το tablet τους (είναι διαθέσιμη σε Android και iOS) και μπορούν να δηλώνουν με εύκολο και γρήγορο τρόπο προβλήματα όπως, λακκούβες, οδική σήμανση, δημόσιος φωτισμός, διαρροές υδάτων, κατεστραμμένα πεζοδρόμια, εγκαταλελειμμένα πάρκα και πολλά ακόμα…

Παράλληλα οι χρήστες της εφαρμογής ενημερώνονται για τα τεκταινόμενα στον Δήμο, όπως εκδηλώσεις, διακοπές νερού, και άλλες υπηρεσίες.

 


Το mobile app παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με τον υπεύθυνο της Ελληνικής Start up κ. Ηρακλή Μπουραντά, η οποία έχει φτιάξει το διαχειριστικό σύστημα.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ: