ΟικονομίαΑρχείο

Ο anagnostis.org πιστοποιήθηκε στο Μητρώο On Line Media (Vid, Pics)

Μόνο οι ενημερωτικές ιστοσελίδες που έχουν πιστοποιηθεί στο Μητρώο On Line Media, θα δικαιούνται κρατικής διαφήμισης, ξεκαθάρισε σήμερα η κυβέρνηση κατά την παρουσίαση του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης.

400 ενημερωτικές ιστοσελίδες έχουν υποβάλλει μέχρι στιγμής αίτηση ένταξης στο Μητρώο, από τις οποίες οι 200 έχουν πιστοποιηθεί. Ανάμεσα στις επιχειρήσεις που πιστοποίησαν τις ενημερωτικές ιστοσελίδες τους είναι και η Α. ΓΚΑΤΖΙΟΣ – Μ. Κ. ΝΤΑΝΟΣ Μ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε. και η ιστοσελίδα anagnostis.org

 

Ο εκδότης του anagnostis.org με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά. Αριστερά ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Ενημερωτικών Ιστοσελίδων Σταύρος Μάτσης.

 

Να σημειωθεί ότι από αύριο Τετάρτη με εγκύκλιο που θα εκδώσει ο Νίκος Παπάς προς τους φορείς του δημοσίου, δικαίωμα κρατικής διαφήμισης θα έχουν μόνο οι ενημερωτικές ιστοσελίδες που έχουν πιστοποιηθεί στο Μητρώο On Line Media, όπως ο anagnostis.org

 

Η πιστοποίηση του anagnostis.org στο Μητρώο On Line Media

 

Η παρουσίαση έγινε από τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσο. Στην παρουσίαση συμμετείχε και ο Διευθυντής του ΟΣΔΕΛ κ. Ζάννος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κανόνες ενάντια στις γκρίζες ζώνες των ενημερωτικών ιστοσελίδων