ΡεπορτάζΑρχείο

Δίπλα σε δύο καμένες καρέκλες βρέθηκε απανθρακωμένος ο 54χρονος στο Ναύπλιο

Έχοντας υποκύψει στα σοβαρότατα εγκαύματά του, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο 54χρονος άντρας, όταν έφτασε η Πυροσβεστική στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου στην οδό Σπάρτης στο Ναύπλιο.

Βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού, δίπλα σε δύο καμένες καρέκλες. Καμένη ήταν και η κουρτίνα της μπαλκονόποτρας, η οποία προφανώς κάηκε στην προσπάθειά του άντρα να γλιτώσει από τις φλόγες.

Τον 54χρονο, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, προσπάθησε να σώσει η μητέρα του ρίχνοντας πάνω του ένα σεντόνι για να σβήσει την φωτιά. Όμως δεν τα κατάφερε.

Ο άτυχος άντρας κάηκε στο διαμέρισμά του 3ου ορόφου, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με την τραγική τελικά κατάληξη.

Τα αίτια ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου και την Αστυνομία, ενώ αναμένεται και το πόρισμα του  ιατροδικαστή.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 13.45 στο μεσημέρι και έσπευσαν αμέσως στην οδό Σπάρτης, δύο πυροσβεστικά οχήματα με 6 άνδρες και ένα ασθενοφόρο που παρέλαβε την σωρό του άτυχου άνδρα.