ΠολιτικήΑρχείο

Μανιάτης: Δεν χαρίζουμε κανέναν στο λαϊκισμό ή τη συντήρηση

Στο μέλλον της προοδευτικής παράταξης αναφέρεται ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης σε κείμενό του για την εφημερίδα Real News.

Όπως σημειώνεται σε αυτό: «Η πρόσφατη κρίση να γίνει αφορμή για ένα νέο ενωτικό ξεκίνημα όλου του χώρου. Δεν χαρίζουμε την Προοδευτική Παράταξη ούτε στον αριστεροδεξιό λαϊκισμό, ούτε στη συντήρηση. Τώρα και όχι αύριο, οι πατριωτικές, εκσυγχρονιστικές δυνάμεις που πιστεύουν στις Προοδευτικές Μεταρρυθμίσεις πρέπει να ενωθούν σε μια μεγάλη, ενιαία πολιτική δύναμη που θα υπερβεί σημερινά κόμματα και σχηματισμούς, θα αφήσει πίσω της μικροκομματικές ή προσωπικές σκοπιμότητες. Το προσκλητήριο της Φώφης Γεννηματά, το προσκλητήριο όλων μας για διεύρυνση, είναι διαρκές κι επίμονο προς όλα τα πρόσωπα και τις δυνάμεις του προοδευτικού χώρου. Παρακαταθήκη μας το σημαντικό πατριωτικό, μεταρρυθμιστικό μας έργο των περιόδων 2010-12, 2013-14.

Το Προγραμματικό Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τους εκλεγμένους εκπροσώπους της κοινωνίας, θα απαντήσει στα προβλήματα των πολιτών και στα κορυφαία ερωτήματα ανάπτυξης, απασχόλησης, ασφαλιστικού συστήματος. Στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα αποφασίσουμε για το μέλλον του κόμματος που άλλαξε τη μοίρα της Ελλάδας. Είμαστε η δύναμη που θα διεκδικήσει τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στις επόμενες εκλογές. Δεν περισσεύει κανένας».