ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ποιος προσκάλεσε στο Άργος τον Κωστούρο;

Θέμα ανακοίνωσης του δήμου Ναυπλιέων έγινε η παρουσία του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου στις εορταστικές εκδηλώσεις του πολιούχου Άργους Αγίου Πέτρου. Αφορμή δημοσιεύματα που έφεραν το δήμαρχο να παραβρίσκεται χωρίς να έχει προσκληθεί από το γειτονικό δήμο, λόγω των διαφωνιών που υπάρχουν με τον Δημήτρη Καμπόσο για το θέμα των σκουπιδιών.
 
Ο κος Κωστούρος μέσω της ανακοίνωσης του γραφείου του επισημαίνει ότι ήταν προσκεκλημένος του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Καθεδρικού Ιερού Ναού του Αγίου  Πέτρου:

«Προφανώς κάποιοι επιδιώκουν την κόντρα και το διχασμό μεταξύ των δύο γειτονικών δήμων. Όμως οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται για τα προσωπικά συμπλέγματα κανενός.
Ο κ. Κωστούρος βρέθηκε στο Άργος με τη θεσμική του ιδιότητα, ως όφειλε, ανταποκρινόμενος στη σχετική πρόσκληση του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Καθεδρικού Ιερού Ναού του Αγίου  Πέτρου τιμώντας τους πολίτες του Άργους και φυσικά του Ναυπλίου.
Ακατανόητος, λοιπόν, ο εκνευρισμός κάποιων εκτός αν οι στείρες και ανούσιες κινήσεις εντυπώσεων είναι η αποκλειστική ενασχόλησης τους.
Τους συνιστούμε ψυχραιμία και καλούς τρόπους».