ΑθλητισμόςΑρχείο

Εκδίκηση ή τήρηση των συμφωνηθέντων;

Δεν πρόλαβε να εκλεγεί η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Αργολίδας και άρχισαν τα όργανα! Ήδη δημοσιεύματα κάνουν λόγο για «εκδίκηση» σε σωματεία που δεν συμπορεύτηκαν με την πλευρά Σιδέρη.

Σε απάντηση των εν λόγω δημοσιευμάτων η παράταξη «Επανεκκίνηση Αργολικού Ποδοσφαίρου» παραπέμπει στην ενωτική δήλωση του νέου Προέδρου της Ένωσης μετά το πέρας των εκλογών.

Επίσης στα περί διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας σε μακρινά γήπεδα, γίνεται αναφορά στην συμπληρωματική προκήρυξη του πρωταθλήματος 2016-2017. «Στη Β΄ κατηγορία για την σεζόν 2016-2017 θα συμμετέχουν τριάντα δύο ομάδες και το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε πέντε ομίλους. Ανέρχονται από τη Β΄ στην Α2 κατηγορία δέκα ομάδες, δηλαδή, οι δύο πρώτες από κάθε όμιλο της Β κατηγορίας. Οι υπόλοιπες ομάδες θα παίξουν μονούς αγώνες σε ουδέτερο γήπεδο για την τελική κατάταξη τους. Από την κατάταξη των θέσεων 11-15 οι δύο πρώτες ομάδες ανέρχονται στην Α2 κατηγορία».

Τέλος σε ότι αφορά τις εμβόλιμες αγωνιστικές και την διεξαγωγή αγώνων του πρωταθλήματος, υπεύθυνη είναι η τεχνική επιτροπή και διατηρεί το δικαίωμα για κάθε αλλαγή που κρίνεται απαραίτητη.