ΆρθροΑρχείο

Φείδων Άργους: Ταλέντο, θέληση και συστηματική δουλειά

Στον πρόεδρο  Γιάννη Αποστολόπουλο, τους προπονητές Μπάμπη Ρουσσή –Σταύρο Αλεξίου και ιδιαίτερα τις αθλήτριες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Φείδωνα, πολλά και θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη επιτυχία  της ανόδου  στην Α Εθνική κατηγορία γυναικών.

 Η επιτυχία αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία  γιατί είναι, προπάντων,  η φυσική κατάληξη του ΤΑΛΕΝΤΟΥ  και της ΘΕΛΗΣΗΣ των παικτριών  αλλά και της πολύ σκληρής   -συστηματικής  δουλειάς των δυο προπονητών τη ομάδας.

 Χωρίς πολυδάπανες μεταγραφές, με πολύ περιορισμένα   οικονομικά μέσα  και με κορίτσια αποκλειστικά  από τον  τόπο μας , με τη στήριξη λίγων ανθρώπων –βασικά  από το οικογενειακό περιβάλλον των αθλητριών – αλλά και με τη μετρημένη – μεθοδική  καθοδήγηση  από τον πρόεδρο Γιάννη Αποστολόπουλο ,  ήρθε η μεγάλη επιτυχία.

Πριν και πάνω από όλα όμως   με πολλή υπομονή , επιμονή , πολύ ιδρώτα και κούραση  από τους   πρωταγωνιστείς (παίκτριες και προπονητές) πραγματοποιήθηκε μια , αληθινά, σημαντική επιτυχία   η οποία  πριν από λίγα χρόνια , στο ξεκίνημα  αυτής  της δημιουργικής προσπάθειας, φάνταζε σαν άπιαστο όνειρο..

 Φίλε Σταύρο, φίλε Μπάμπη

Πολλά μπράβο, πολλές φορές  και σε σας και στα άξια κορίτσια σας..

 Μην ξεχνάτε  ωστόσο ότι  η επιτυχία  δεν πρέπει  να είναι μόνο πηγή ικανοποίησης  για ότι προηγήθηκε , αλλά και πηγή  ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ   και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ   για ότι πρέπει  να ακολουθήσει.

 

Είμαι βέβαιος ότι  τα καλύτερα είναι μπροστά  σας γιατί  ξέρω – από πρώτο χέρι μάλιστα- με πόσο πάθος, αφοσίωση μεράκι, συνέπεια,  και ατέλειωτες ώρες δουλειάς  , μαζί με τα ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ σας κάνατε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Μην ξεχνάτε ακόμη ότι :

΄΄Πρώτα σε αγνοούν,

Μετά σε κοροϊδεύουν

Μετά σε πολεμούν.

Μετά ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ…΄΄

Ξέρετε εσείς γιατί σας το  θυμίζω..

Φίλοι μου Μπάμπη και Σταύρο, μείνετε ΗΡΕΜΟΙ,  μείνετε ΔΥΝΑΤΟΙ,

Συνεχίστε  να προχωράτε  ΜΠΡΟΣΤΑ ..

ΟΙ  ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΥΧΝΑ  ΟΔΗΓΟΥΝ  ΣΕ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ….