ΚοινωνίαΑρχείο

Θα ολοκληρωθεί τελικά η μελέτη για τον Αη Γιώργη και πότε;

Αγχωμένος εμφανίζεται ο π. Ελευθέριος Μίχος με τις καθυστερήσεις στην μελέτη για τον Αη Γιώργη. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά μέσω των social media: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ,ύστερα από παράκληση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου,μέσω του κ. Χειβιδόπουλου,ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα, ανέθεσε επείγουσα μελέτη αποκατάστασης του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου. Μέχρι σήμερα, είναι σαφές ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση από τον μελετητή ,ώστε να ολοκληρωθεί και να κατατεθεί στο αρμόδιο υπουργείο. Το ερώτημα είναι θα ολοκληρωθεί τελικά η μελέτη και πότε; Πριν καταρρεύσει ο Ναός ή μετά; Περιμένουμε την παρέμβαση και την απάντηση του κ. Χειβιδόπουλου, ελπίζοντας πως για μία ακόμη φορά θα δείξει ενδιαφέρον για τον Άγιο Γεώργιο.»

Ο Τάσος Χειβιδόπουλος θεώρησε την εν λόγω ανάρτηση άκαιρη, απαντώντας ως εξής: «Παπά Λευτέρη γνωρίζεις τα πάντα για την μελέτη και την πορεία της. Γνωρίζεις τις αντιρρήσεις της υπηρεσίας του ΥΠ.ΠΟ. για την μέθοδο που προτείνει η μελέτη (στην οποία είσαι σύμφωνος ) και που καθυστερεί το θέμα .Άλλωστε το έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Ξέρεις πολύ καλά ότι από την πλευρά μας και το παρακολουθούμε και προσπαθούμε για το καλύτερο. Προσπαθούμε να ξεκολλήσει και να αναζητήσουμε την χρηματοδότηση Θεωρώ λοιπον τουλάχιστον άκαιρη την ανάρτηση σου.»

Το παραπάνω σχόλιο του αντιπεριφερειάρχη δεν έμεινε αναπάντητο από τον Παπα Λευτέρη ο οποίος σημείωσε: «Είσαι άδικος κ Χειβιδοπουλε μαζί μου.Γνωρίζετε πολύ καλά οτι δεν έχετε απαιτήσει απο τον μελετητή να τελειώσει η μελέτη,δεν το έχεις κάνει. Περιμένουμε, έστω και αργά».