ΚοινωνίαΑρχείο

Σοκ από τον ξυλοδαρμό γνωστού μοντέλου – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ναυπλίου μέσα σε μια λίμνη αίματος!

Πριν από ενάμιση χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2018, η Ναστάζια Μητροπούλου είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Ναυπλίου από τον αδερφό της ο οποίος την εντόπισε μέσα σε λίμνη αίματος στο πάτωμα του σπιτιού της. Η ίδια είχε δηλώσει τότε: «Λιποθύμησα και έπεσα μέσα στο σπίτι μου. Έχω χτυπήματα στο κεφάλι και ράμματα. Δεν έχω ιδέα τι συνέβη. Μπορεί και να γλίστρησα! Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα».

Ωστόσο απ’ ότι φαίνεται τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά καθώς όπως αποκαλύπτει η ίδια ο πρώην σύντροφός της την κακοποιούσε, παραθέτοντας μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες στα social media.

Η Ναστάζια Μητροπούλου αποκάλυψε τα βασανιστήρια που υπέστη από τον σύντροφό της.

Το πρώην «κορίτσι του Θέμου» παρακαλεί τον πρώην σύντροφό της να την αφήσει ήσυχη, γράφοντας: «Θα παρακαλούσα τον πρώην σύντροφό μου να σταματήσει να με ενοχλεί. Δεν θέλω να ξαναπεράσω αυτά εδώ. Ευχαριστώ!».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η ζωή του μοντέλου είχε γίνει κόλαση, εξαιτίας της συμπεριφοράς του ανθρώπου με τον οποίο διατηρούσε σχέση στο παρελθόν. Η Ναστάζια Μητροπούλου φωτογράφισε τα σημάδια στο σώμα της, μετά την κακοποίηση που υπέστη, και τώρα τα δημοσιοποίησε για να προστατευτεί, καθώς ο πρώην σύντροφός της φαίνεται πως την ενοχλεί ακόμη.

Η Ναστάζια Μητροπούλου αποκάλυψε τα βασανιστήρια που υπέστη από τον σύντροφό της.

Η Ναστάζια Μητροπούλου είχε λάβει μέρος στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 κατακτώντας τον τίτλο Μις Ελληνική Ομορφιά, αλλά περισσότερο γνωστή έγινε μέσα από την εκπομπή «ΟΛΑ». Τελικά άφησε πίσω της τον κόσμο της τηλεόρασης και επέστρεψε στο Γαλατά Τροιζηνίας, όπου ζει μέχρι σήμερα με τη μητέρα και τον αδερφό της.

Η Ναστάζια Μητροπούλου αποκάλυψε τα βασανιστήρια που υπέστη από τον σύντροφό της.