ΑθλητισμόςΑρχείο

Μπορεί να ξαναγίνει ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ;

Η συγκρότηση επταμελούς επιτροπής με σκοπό να πείσει την διοίκηση του Πανναυπλιακού να προχωρήσει σε γενική συνέλευση για τη διενέργεια εκλογών ώστε να αναδειχθεί νέα διοίκηση, αποφασίστηκε κατά την συγκέντρωση των μελών και φίλων του Παναυπλιακού που πραγματοποιήθηκε χθες στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου μετά από δημόσια πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Κωστούρου.

Η επιτροπή θα αποτελείται από τους Γιώργο Λαπαθιώτη, Σωτήρη Μανό, Αλέξανδρο Ψαθά, Αλέξανδρο Βλαχόπουλο, Γιάννη Μαντζούνη, Βαγγέλη Ντάνη και Κώστα Δημούλη.

Η αναταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα ήταν παραπάνω από ικανοποιητική, όμως θα πρέπει να δούμε και έμπρακτα ποιοί είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν τον οβολό τους για την ομάδα, αλλά κυρίως αν υπάρχουν άνθρωποι με σχέδιο και ποδοσφαιρικές γνώσεις που θα οργανώσουν κατάλληλα την ομάδα και τα τμήματα υποδομής ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες, χωρίς να μπλέκεται ο αθλητισμός με την πολιτική όπως είδαμε τις προηγούμενες μέρες. Πρόσφατο είναι το παράδειγμα του άριστα οργανωμένου Λεωνιδίου που έκανε το νταμπλ με προπονητή τον εκδιωχθέντα από τον Πανναυπλιακό Γιάννη Νενεκούμη, θέμα για το οποίο έχουμε κάνει και σχετικό ρεπορτάζ.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ- ΨΗΦΙΣΜΑ

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση των μελών και φίλων του Παναυπλιακού που πραγματοποιήθηκε στις 12/06/2017 στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου μετά από δημόσια πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Κωστούρου, με συντριπτική πλειοψηφία, αποφάσισε τα εξής:

  • Εξέλεξε επταμελή επιτροπή αποτελούμενη από τους: Γεώργιο Λαπαθιώτη, Ιωάννη Μαντζούνη, Δημήτριο Ψαθά, Αλέξανδρο Βλαχόπουλο, Κωνσταντίνο Δημούλη, Ευάγγελο Ντάνη και Σωτήριο Μανό προκειμένου να επιμεληθεί και να δρομολογήσει τις διαδικασίες, με στόχο την ανάκαμψη του Παναυπλιακού και την επαναφορά του σε μια πορεία ανάλογη και αντάξια της ιστορίας του.
  • Η επταμελής επιτροπή να απαιτήσει από τα αρμόδια όργανα, την άμεση σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Παναυπλιακού, με θέμα: «Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και λοιπών οργάνων της ομάδας».