ΠολιτικήΑρχείο

Κλακαδόροι και Δημοκράτες, από δυο χωριά χωριάτες

Συνεχίζεται η κόντρα Καμποσικών – Χειβιδοπουλικών που έγινε αιτία να μετατραπεί σε αρένα αντεγκλήσεων το Δημοτικό συμβούλιο Άργους – Μυκηνών.

Μετά την ανακοίνωση της παράταξης της πλειοψηφίας που κατηγορούσε την μειοψηφία σαν «λασπολόγους», η παράταξη “Δυνατή πόλη ξανά” μεταξύ άλλων τονίζει:

«Με μία, απίστευτου πολιτικού θράσους ανακοίνωση, η παράταξη Καμπόσου μας χαρακτηρίζει δημοκράτες εντός εισαγωγικών. Τους επιστρέφουμε τα εισαγωγικά και κρατάμε το δημοκράτες.  (…)

Ο συνάδελφος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Γαλάνης, ενιστάμενος για την απαράδεκτη ανοχή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στις συνεχείς προκλήσεις και φωνασκίες των συμβούλων της παράταξης Καμπόσου, απευθυνόμενος προς αυτούς, τους αποκάλεσε κλακαδόρους του Δημάρχου. Εξέφρασε, όχι μόνο την άποψη του, αλλά την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοκρατικών πολιτών του Δήμου Άργους- Μυκηνών.

(…)  Ας είναι λοιπόν πιο προσεκτικοί όταν αναφέρονται σε μέλη της παράταξής μας, σε πραγματικούς δημοκράτες και όχι γιαλαντζί, όπως κάποιοι από αυτούς, που ενίοτε εκφράζουν και απόψεις που κινούνται στα όρια του φασισμού.

Άλλωστε και ο ηγέτης τους Καμπόσος είναι γνωστός για την ακροδεξιά του ρητορεία. Δυστυχώς όμως για εσάς γκεμπελίσκοι, σας ξέρουν όλοι .
Μας ξέρουν όλοι και δεν περιμένουμε από εσάς να μας συστήσετε στους πολίτες
».