ΨυχαγωγίαΑρχείο

Αποκάλυψη: UFO έριξαν το χαλάζι και διέλυσαν τα πάντα στην Αργολίδα!

«Ανυπολόγιστη καταστροφή στην Αργολίδα λόγω χειραγώγησης καιρού»! Αυτός είναι ο τίτλος άρθρου που δημοσιεύεται σε ιστοσελίδα και αναφέρεται στην πρόσφατη χαλαζόπτωση που έπληξε καλοκαιριάτικα τον Αργολικό κάμπο προκαλώντας μεγάλες καταστροφές.

Ίσως τελικά το χαλάζι προκλήθηκε από UFO ή από πράκτορες του Τραμπ, να λοιπόν που η «οπλοποίηση καιρού σε βάρος της πατρίδας μας» είναι γεγονός! Αντισταθείτε Αργολιδείς στα σατανικά σχέδια των εξωγήινων…

Όπως σημειώνεται στο ιλαροτραγικό άρθρο του allnews.gr:

«Την επόμενη μόλις μέρα μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού μας, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της 3ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, όπου εξήρε τις κλιματικές συνθήκες της χώρας μας που ευνοούν τις ΑΠΕ -τον ήλιο και τον αέρα μας- μια ακόμα καιρική βόμβα έπληξε τη χώρα!

Αυτή τη φορά, μετά τα Φάρσαλα, την έφαγε η Αργολίδα, με ολική καταστροφή όχι μόνο των καλλιεργειών, αλλά… και των φωτοβολταϊκών! Δεν έμεινε τίποτα όρθιο!

Δείτε στο σάιτ του Κινήματος Επιβιώνουμε εικόνες και βίντεο από…. όχι την “βιβλική καταστροφή”, αλλά την Οπλοποίηση Καιρού που γίνεται σε βάρος της πατρίδας μας.

Κάποιοι με το ζόρι προσπαθούν να μας περάσουν από το λαρύγγι το θέμα της κλιματικής αλλαγής, μας μπουκώνουν και μετά κλείνουν μύτη και στόμα να την καταπιούμε αμάσητη! Στο μεταξύ, τα ενεργειακά παιγνίδια καλά κρατούν και η Ατζέντα 21 θριαμβεύει!

Και η λίστα των ενόχων, απλά μεγαλώνει…»