ΑθλητισμόςΑρχείο

Νέος «Πανναυπλιακός» στα σκαριά;

Τις σκέψεις του για το μέλλον του Πανναυπλιακού παρουσίασε στη σημερινή (26/6) λαϊκή συνέλευση του Πανναυπλιακού ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, παρουσία του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου και αρκετών φίλων της ομάδας.

Ο διεθνής άσος αποκάλυψε πως υπήρξε συζήτηση με τον Γιώργο Ψυχογιό χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, καθώς ο τωρινός πρόεδρος της ομάδας του ζήτησε να τον αφήσει να κρατήσει την ομάδα για έναν ακόμα χρόνο και να την παραδώσει στην κατηγορία που την παρέλαβε.

Όπως σημείωσε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης δίνεται προθεσμία τριών ημερών στην παρούσα διοίκηση για να παραιτηθεί αλλιώς υπάρχει η εναλλακτική της επανίδρυσης της ιστορικής ομάδας «Πανναυπλιακός Ηρακλής Πρόνοιας». Σε περίπτωση που προχωρήσει αυτή η λύση προτάθηκε η συνένωση με τον Δυοβουνιώτη ώστε η νέα ομάδα να μην χρειαστεί να ξεκινήσει από το Β’ τοπικό.

Δεδομένη και η στήριξη του Δήμου σε αυτό το εγχείρημα, με τον Δημήτρη Κωστούρο μεταξύ άλλων να τονίζει πως δεν πρέπει να χαθεί η μοναδική ευκαιρία για τον Πανναυπλιακό να έχει στο τιμόνι του έναν διεθνώς καταξιωμένο ποδοσφαιριστή που είναι γέννημα θρέμμα της Πρόνοιας, αγαπάει την ομάδα και είναι αποφασισμένος να την φτάσει εκεί που της αξίζει.

Για την ιστορία ο Πανναυπλιακός Γ.Σ. ιδρύθηκε το 1924 και ο Ηρακλής Πρόνοιας το 1929. Πριν τη συγχώνευση τους το 1955 οι δύο σύλλογοι είχαν ξανασυγχωνευθεί το 1932. Το καλοκαίρι του 2011 η ΕΠΟ ενέκρινε την συγχώνευση του Παναυπλιακού με την Ένωση Μιδέας με σκοπό τότε την επιστροφή του Πανναυπλιακού στις εθνικές κατηγορίες από τις οποίες απείχε εκείνη την περίοδο. Η ομάδα που προέκυψε από την τελευταία συγχώνευση ονομάστηκε Πανναυπλιακός 2011 – Ένωση Μιδέας.