ΚοινωνίαΑρχείο

Αγανακτισμένοι με τα καμώματα της ΔΕΗ στο Άργος!

Συνάντηση με τον Υπουργό Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη ζητά από τον Γιάννη Γκιόλα ο Εμπορικός σύλλογος Αργους καταγγέλοντας την αύξηση των διακοπών ρεύματος τόσο σε καταστήματα όσο και σε σπίτια.

Όπως σημειώνεται στην επιστολή προς βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ:

«Μετά το σχετικό έγγραφο του Συλλόγου για το θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την ΔΕΗ, με το οποίο ζητούσαμε περισσότερες δόσεις σε όλους ανεξαιρέτως , χωρίς προκαταβολή και δίχως τιμωρίες ( τύπου επανασύνδεσης), ενημερωθήκαμε ότι στείλατε επιστολή προς τον κ. Παναγιωτάκη με τα αιτήματά μας, που για τους καιρούς που διανύουμε κρίνονται δίκαια και απαραίτητα.

Σαν ”απάντηση” στο δίκαιο αίτημα μας εισπράξαμε ως πολίτες από την ΔΕΗ και τον κ. Παναγιωτάκη, την αύξηση των διακοπών του ρεύματος τόσο σε εμπορικά καταστήματα όσο και σε οικίες, με περισσότερα μάλιστα συνεργεία να εργάζονται γι΄ αυτό, ενώ όλη η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό και απόγνωση.

Κύριε Βουλευτά ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους ζητάει την παρέμβαση σας ώστε να μας κλείσετε ραντεβού με τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ.Γ.Σταθάκη ή με τον Υφυπουργό κ. Σ.Φάμελο .

Στην συνάντηση θα εκπροσωπήσει τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους, ο Πρόεδρος του Συλλόγου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ.Αντώνης Καλοθέου, και από πλευράς Ομοσπονδίας Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος, ο Πρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΕΕ κ. Ηλίας Παυλίδης.