ΑθλητισμόςΑρχείο

Τους έδειξαν τον δρόμο (Vid)

Για μία ακόμα χρονιά πραγματοποιήθηκε στο «Φουγάρο» το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Danaon Cup «Show me the way» που σκοπό έχει την μεταλαμπάδευση των γνώσεων και των εμπειριών από σπουδαίους αθλητές στους νέους και τις νέες του ελληνικού χάντμπολ. 

Τα παιδιά που συμμετέχουν στις τελικές φάσεις των ΟΠΕΝ Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παμπαίδων Α’ και Παγκορασίδων Α’ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα ινδάλματα τους, με μεγάλους αθλητές που κάνουν καριέρα ως επαγγελματίες στον χώρο του χάντμπολ. 

Show me the way

Ρώτησαν ότι ήθελαν, παίρνοντας τις κατάλληλες απαντήσεις που θα τους βοηθήσουν να ακολουθήσουν τον δικό τους δρόμο. 

Καλεσμένοι της Οργανωτικής Επιτροπής αυτή την χρονιά ήταν ο Ολυμπιονίκης Δημήτρης Τζιμούρτος, καθώς και οι διεθνείς αθλήτριες και νταμπλούχες Ελλάδος, Λαμπρίνα Τσάκαλου και Μάγδα Κεπεσίδου. 

Show me the way

Την εκδήλωση προλόγισαν ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Danaon Cup και Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, ο Πρόεδρος του Νομικού προσώπου Δήμου Άργους- Μυκηνών Βαγγέλης Τζαβέλλας και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος Κώστας Γκαντής. 

Show me the way

Στην διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά διασκέδασαν με τραγούδια από την ορχήστρα με τους παρακάτω συντελεστές Ανδρέας Μπογάς – Πλήκτρα, Γιώργος Νικολαϊδης – Κιθάρα, Δημήτρης Μητρόπαπας – Κρουστά, Σίμος Γκάτσης – Τραγούδι, ενώ απόλαυσαν και το εντυπωσιακό χορευτικό από τους «Ιπτάμενους Αργολίδας» με προπονήτρια την Κατερίνα Δημακοπούλου. Στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο Dj Τάσος Νικολαΐδης.