ΟικονομίαΑρχείο

Η Πελοπόννησος EXPO έρχεται στην Αργολίδα

Στην Αργολίδα θα διεξαχθεί φέτος η έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2017», που φιλοδοξεί να αποτελέσει το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός για την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο.

Σε μια περίοδο δύσκολη για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, τα Επιμελητήρια όλης της Πελοποννήσου και η Περιφέρεια ενώνουν τις δυνάμεις τους και προχωρούν στη διοργάνωση της 2ης Περιφερειακής Έκθεσης με τίτλο «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO » που θα γίνει στην Αργολίδα. 

Η έκθεση αυτή που πέρσι είχε διεξαχθεί στην Αρκαδία, αποτελεί μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο και ενισχύει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας και σύνταξης δυνάμεων προς όφελος των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης.

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2017» θα  λειτουργήσει από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου και θα φιλοξενηθεί στο κτίριο «ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ» που βρίσκεται στο 4ο χλμ. Άργους – Ναυπλίου στην περιοχή Δαλαμανάρα του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Ο εκθεσιακός χώρος περιλαμβάνει τη χρήση δύο βιομηχανικών κτιρίων  συνολικού εμβαδού 8500 τ.μ. με ωφέλιμο εκθεσιακό χώρο 5000 τ.μ. και με διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης 40 στρεμμάτων.

Παρουσιάζοντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τις σύγχρονες τεχνικές προβολής, προωθώντας επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β και γνωριμία με νέες αγορές, αξιοποιώντας δύο κτίρια για τη μεγιστοποίηση της επισκεψιμότητας, πραγματοποιώντας  διαδραστικές  εκδηλώσεις και μοναδικά θεματικά events και αναπτύσσοντας πλήρη στρατηγική marketing για τη διαφημιστική προβολή, η «Πελοπόννησος EXPO» στοχεύει στην Καινοτομία, την Εξωστρέφεια και την Ανάπτυξη.

Διοργάνωση

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2017» συνδιοργανώνεται από τα επτά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου,  στηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Άργους Μυκηνών και τον Δήμο Ναυπλιέων, ενώ βρίσκεται υπό την Αιγίδα της Kεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας. Την αναδοχή της έκθεσης έχει αναλάβει η εταιρεία ALFA EXPO που διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση εκθέσεων, ενώ τη συνολική οργάνωση και διαχείριση της έκθεσης έχει αναλάβει η Αναπτυξιακή εταιρεία του Επιμελητηρίου Αργολίδας

Κόστος συμμετοχής: 29 Ευρώ/τ.μ.

Πληροφορίες επιχειρήσεις της Αργολίδας

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αργολίδας στα ακόλουθα στοιχεία:

Δ/νση: Επιμελητήριο Αργολίδας, Άργος, οδός Κορίνθου 23

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2751067216 και 2751067663

Υπεύθυνοι: Δανούσης Μανώλης και Κουλεντιανός Γιάννης

e-mail: [email protected]

websites: www.arcci.grwww.peloponnisosexpo.gr