ΑθλητισμόςΑρχείο

Σκληρή δοκιμασία για μαύρες ζώνες

Οκτώ μαθητές των σχολών Choy Lee Fut μετά από μαθητεία 10 ετών έδωσαν πρακτικές και θεωρητικές εξετάσεις και ανήκουν πλέον στις Μαύρες Ζώνες του Choy Lee Fut.

Μια δοκιμασία δύσκολη αλλά απαραίτητη σύμφωνα με τα υψηλά στάνταρ του Choy Lee Fut  που κράτησε τρεις ημέρες, με πάνω από 13 ώρες εξέταση, στη φυσική κατάσταση (τρέξιμο 10 χιλιομέτρων, 80 κάμψεις με γροθιές, 40 με δάκτυλα, 40 με γροθιά λεοπάρδαλης, έλξεις) σε αγώνες κινέζικο Κικ Μπόξινγκ, στην τεχνική του συστήματος, στην διδασκαλία, στο qigong και σε γραπτές και προφορικές εξετάσεις.

Οκτώ νέες Μαύρες Ζώνες στο Choy Lee FutΟκτώ νέες Μαύρες Ζώνες στο Choy Lee Fut

Οι μαθητές που πέρασαν την δοκιμασία είναι: Λαμπάδας Κωνσταντίνος, Μιτσινίγκος Παναγιώτης, Όψιμος Νικόλας, Μπαιρακτάρη Σταματίνα, Λαμπίρης Κωνσταντίνος, Μαρτζινεάν Πέτρος, Λαμπίρης Άγγελος και Καραίσκος Αναστάσης.

Πρόεδρος  της εξεταστικής επιτροπής ήταν ο  sifu Λαμπάδας Θεόδωρος. Μέλη της επιτροπής, η δασκάλα της σχολής Άργους κ.Κοκκινάκη Άννα και ο δάσκαλος της σχολής Κρανιδίου κ. Δέδες Ιωάννης. Παρατηρητής των εξετάσεων ο πρόεδρος της Τεχν. Επιτροπής  της Ελληνικής ομοσπονδίας Κουνγκ-φού κ.Ελευθερίου Κυριάκος
Στην τελετή απονομής  παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κουγκ φου κ.Σταμούλης Λάμπρος και οι δάσκαλοι Παπαχαραλάμπους Βασίλης και Παναγιωτάκης Δημήτρης.

Οκτώ νέες Μαύρες Ζώνες στο Choy Lee FutΟκτώ νέες Μαύρες Ζώνες στο Choy Lee Fut

Η Μαύρη Ζώνη στο σύστημα του Choy Lee Fut δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή ενός όμορφου μονοπατιού και μόνο οι μαθητές που διαθέτουν την επιμονή και υπομονή καταφέρνουν να το διαβούν.

Όπως είπε και ένας παλιός δάσκαλος «η Μαύρη Ζώνη είναι μία Λευκή που απλά δεν εγκατέλειψε».

Οκτώ νέες Μαύρες Ζώνες στο Choy Lee FutΟκτώ νέες Μαύρες Ζώνες στο Choy Lee Fut