ΟικονομίαΑρχείο

Η γαλλική Vogue «ψηφίζει» Πορτοχέλι

Τα 6 πιο φινετσάτα, χλιδάτα, ιδιαίτερα και μοντέρνα ξενοδοχεία στην Ελλάδα παρουσίασε στο τελευταίο τεύχος της η γαλλική Vogue.

Η Πελοπόννησος δεν θα μπορούσε να λείπει από την σχετική λίστα με το «Amanzoe» στο Πορτοχέλι και το «Taneiron Blue Retreat» να ξεχωρίζουν καθώς συνδυάζουν την καλοπέραση με την ξεκούραση, διαθέτοντας όλα τα κομφόρ. 

Teinaron, Μάνη

Το ξενοδοχείο που είχε ψηφιστεί ως το πιο ακριβό για το 2016 από ένα site με υπερπολυτελή καταλύματα ονομάζεται Amanzoe και βρίσκεται στην κωμόπολη Κρανίδι του νομού Αργολίδας. Έχοντας θέα τον Αργοσαρωνικό, το ξενοδοχείο περιλαμβάνει 38 βίλες με ιδιωτικές πισίνες η καθεμία, ενώ το μέρος είναι «βυθισμένο» σε μία μεγάλη έκταση από αμπέλια και ελαιόδεντρα.

Amanzoe, Πορτοχέλι

Τέλεια θέα, επιβλητικό design, χαλάρωση και πλήθος παροχών είναι το τετράπτυχο της επιτυχίας των 6 ξενοδοχείων που προτείνει η γαλλική Vogue τα οποία εκτός από τα δύο παραπάνω είναι το «San Giorgio» της Μυκόνου, το «Ανέμη» στην Φολέγανδρο, το «Bellonias Villas» στη Σαντορίνη και το Sani Dunes στη Χαλκιδική.

Περισσότερα εδώ…