ΑθλητισμόςΑρχείο

Ακαδημία ποδοσφαίρου «Ναύπλιο 2017»

Ανακοινώνεται η έναρξη της λειτουργίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Ναύπλιο 2017» την Τετάρτη 16 Αυγούστου μέσω των εγγραφών των νεαρών μαθητών – αθλητών, που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής του σωματείου, για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2017 – 2018. Προπονητής της ανδρικής ομάδας που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 τοπικής κατηγορίας θα είναι ο Χάρης Σταυρόπουλος.

Πληροφορίες, παροχές και εγγραφές

Ποιοί είμαστε; 

Το «Ναύπλιο 2017» γεννιέται επίσημα φέτος με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων, με στόχο τη δημιουργία ενός υγιούς και καινοτόμου Συλλόγου στον χώρο του Αθλητισμού, συνεχίζοντας την ιστορία του τοπικού Ποδοσφαίρου του Ναυπλίου. 

Βασικό μας όραμα, να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίξουμε όλους τους μικρούς μας φίλους να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό, να έρθουν κοντά στην οικογένεια του «Ναυπλίου 2017» και να γαλουχηθούν με τις κατάλληλες αθλητικές και παιδαγωγικές αξίες. 

Στόχος μας, η ολοκληρωμένη αθλητική εκπαίδευση των νεαρών αθλητών μέσα από εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία, εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθε», της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού!

Σε ποιούς απευθυνόμαστε;

Στην Ακαδημία μας μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας 5 ετών έως και έφηβοι ηλικίας 15 ετών που έχουν πάθος με το Ποδόσφαιρο και με τον Αθλητισμό!

Τι παρέχουμε – εγγραφές;

Στην Ακαδημία μας διδάσκουν καθηγητές και προπονητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα και εμπειρία ετών στο ποδόσφαιρο στις εγκαταστάσεις του Γηπέδου Ποδοσφαίρου Ναυπλίου με τρία (3) μοναδικά πακέτα εγγραφών:

Basic package (Μηνιαία συνδρομή 25€ – δωρεάν εγγραφή)

  • Πλήρης αθλητικός εξοπλισμός Adidas (σετ φόρμας και ρούχα προπόνησης)

Standard package (Μηνιαία συνδρομή 35€ – δωρεάν εγγραφή)

  • Πλήρης αθλητικός εξοπλισμός Adidas (σετ φόρμας και ρούχα προπόνησης)
  • Μεταφορά με βαν συλλόγου ή Ατομική Ασφάλιση σε ιδιωτική κλινική 

Premium package (Μηνιαία συνδρομή 45€ – δωρεάν εγγραφή)

  • Πλήρης αθλητικός εξοπλισμός Adidas (σετ φόρμας και ρούχα προπόνησης)
  • Μεταφορά με βαν συλλόγου
  • Ατομική Ασφάλιση σε ιδιωτική κλινική

* Σε κάθε επιπλέον μέλος της ίδιας οικογένειας, πραγματοποιείται έκπτωση 10€/άτομο σε κάθε ένα από τα παραπάνω πακέτα.

Πληροφορίες για τις εγγραφές:

Για εγγραφές και πληροφορίες οι γονείς μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά, από τις 10:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. και 17.00 μ.μ. έως 20.00 μ.μ. και Σάββατο από τις 10:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.,  τα γραφεία του «Ναυπλίου 2017», που βρίσκονται στη διεύθυνση Οδυσσέως και Νάιλς (Περιοχή Νέα Πόλη Κούρτη Ναυπλίου), τηλέφωνο επικοινωνίας: 2752026609 και e-mail: [email protected]

Γενικές πληροφορίες και το πρόγραμμα της περιόδου 2017-2018 θα αναρτηθούν στην σελίδα της Ακαδημίας «Ναύπλιο FC 2017» στο facebook και υπόλοιπα official social media pages μας. 

Κατά την εγγραφή, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν:
•    Πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας ή φωτοτυπία την ταυτότητα (για παιδιά που είναι γεννημένα απο το 2001 εώς και το 2007)
•    Ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο/καρδιολόγο.

Υπεύθυνος Ακαδημιών: Ευάγγελος Ταχτσίδης