ΚοινωνίαΑρχείο

Απεβίωσε ο Ευάγγελος Ψυχογυιός

Έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής (1/10) ο Ευάγγελος Ψυχογυιός, αντιδήμαρχος του Δήμου Ναυπλιέων, ένας άνθρωπος που ξεχώριζε για το ήθος και τη σεμνότητά του.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο.

Ο Ευάγγελος Ψυχογυιός γεννήθηκε το 1949 στην Καναπίτσα Καρνεζεικων από γονείς Αρκάδες αγροτοκτηνοτρόφους, αποτελώντας το 5ο μέλος εξαμελούς οικογενείας.

Απεφοίτησε από το γυμνάσιο Ναυπλίου το έτος 1967 και σπούδασε στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης ως Πολιτικός Μηχανικός. Υπηρέτησε στην αεροπορία ως δόκιμος Αξιωματικός και από το 1976 άνοιξε γραφείο στο Ναύπλιο και ασχολήθηκε με μελέτες ιδιωτικών έργων. Την δε τελευταία πενταετία ασχολήθηκε με την κατασκευή διαμερισμάτων. Ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον ποδοσφαιρικό αθλητισμό και διετέλεσε και πρόεδρος του Πανναυπλιακού. Επίσης διετέλεσε πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Ναυπλίου.

Η σύζυγος του είναι από τη Θάσο και έχει δύο γιούς αρχιτέκτονες που τον διαδέχθηκαν στο γραφείο του με την συνταξιοδότηση του το 2012.