ΡεπορτάζΑρχείο

Μουσικό σχολείο στη Δαλαμανάρα;

Την ιδέα της μεταφοράς του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας από την Προσύμνη στο οικόπεδο που προοριζόταν για Πανεπιστήμιο στην Δαλαμανάρα έβαλε στο τραπέζι ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος σε σημερινή σύσκεψη στην περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας για το κτιριακό του σχολείου. 

Ο χώρος είναι κοινής ιδιοκτησίας της Περιφέρειας, των δήμων Άργους – Μυκηνών και Ναυπλιέων, και μέχρι σήμερα δεν έχει αξιοποιηθεί.

Συγκεριμένα ο Δήμος Ναυπλιέων πρότεινε να χρηματοδοτήσει ο ίδιος τη μελέτη και η Περιφέρεια Πελοποννήσου να αναλάβει μέσω κοινοτικών προγραμμάτων να χρηματοδοτήσει την ανέγερση ενός νέου σύγχρονου σχολείου.

Την ίδια στιγμή η περιφέρεια Πελοποννήσου συζητά με τον Δήμαρχο Αργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο για την χρηματοδότηση της επέκτασης του Μουσικού Σχολείου βάσει μελέτης του Δήμου Αργους – Μυκηνών.

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Σύλλογος Γονέων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Γιάννης Γαληνός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ελένη Παναγιωτοπούλου και ο Αντιδήμαρχος Αργους Μυκηνών Χρήστος Πετσέλης.  

Οι Τάσσος Χειβιδόπουλος και Ελένη Παναγιωτοπούλου κράτησαν αποστάσεις χωρίς να αποκλείουν να συζητήσουν μία νέα πρόταση αν χρειαστεί. Μένει να δούμε ποιά θα είναι η αντίδραση του δημάρχου Άργους – Μυκηνών ο οποίος και έχει ενημερωθεί για το θέμα.