ΚοινωνίαΑρχείο

Συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια

Καλέσμα σε συγκέντρωση συμπαράστασης 9 το πρωί της Παρασκευής έξω από τα δικαστήρια Ναυπλίου απευθύνουν συλλογικότητες ανήμερα της δίκης των 6, μία δίκη που είναι προγραμματισμένη για τις 10 Νοεμβρίου.

Οι διώξεις συνδέονται με συγκέντρωση κατά του ΤΑΙΠΕΔ που είχε γίνει το 2014 έξω από το προς πώληση τριώροφο στον Μεγάλο Δρόμο.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι δηλώσεις συμπαράστασης από διάφορους φορείς, όπως από την ΕΛΜΕ Ρεθύμνου και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας ο οποίος σημειώνει:

«Το  Διοικητικό Συμβούλιο του  Συλλόγου Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης ………Αργολίδας διαμαρτύρεται έντονα για την δικαστική δίωξη των 6 μέλών της ““Ανοιχτής Συνέλευσης Συλλογικοτήτων, Φορέων και Πολιτών Αργολίδας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των ακινήτων του δημοσίου” θεωρώντας ότι αυτή στην ουσία είναι μια πολιτική δίωξη που εξυπηρετεί την καταστολή των κοινωνικών αγώνων και ιδιαίτερα αυτών για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας από την απληστία των δανειστών της χώρας. Ως εκ τούτου ζητά να σταματήσει η δίωξη των 6, ενέργεια, που στοχοποιεί αγωνιστές και λειτουργεί εκφοβιστικά για κάθε πολίτη που αντιστέκεται».