ΚοινωνίαΑρχείο

Συγκινητική βράβευση για 4 δότες του Συλλόγου Αιμοδοτών Αργολίδας

Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» και το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» γιόρτασαν τη συνεργασία τους και είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν το έργο τους σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. 

Η εκδήλωση είχε ως τίτλο: «Μαζί… Χτίζουμε Γέφυρες Ζωής», και σε αυτήν τιμήθηκαν για την ανιδιοτελή προσφορά τους οι 58 Έλληνες δότες μυελού των οστών του ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» από τους οποίους οι 4 είναι δότες του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος».

Βραβεία σε 4 δότες των «Δεσμών Αίματος»

Βραβεία σε 4 δότες των «Δεσμών Αίματος»

Μετά την τίμηση των δοτών και κάτω από βαθειά συγκίνηση 4 λήπτες γνώρισαν τους δότες των μοσχευμάτων τους, από του οποίους η μια δότρια ήρθε από την Γερμανία.

Στην εκδήλωση τιμητικά παρευρέθηκε ο σύλλογος «Δεσμοί Αίματος» προβάλλοντας το έργο του στους καλεσμένους αφού αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κόμβους του ΚΕΔΜΟΠ στη Ελλάδα.

Βραβεία σε 4 δότες των «Δεσμών Αίματος»

Βραβεία σε 4 δότες των «Δεσμών Αίματος»

Η εκδήλωση αποτέλεσε σημείο αναφοράς τόσο για τους λήπτες που κέρδισαν τη ζωή τους όσο και για τους δότες, που είδαν μπροστά τους τον άνθρωπο που συνεχίζει να ζει χάρης την μεγάλη προσφορά τους.

Την εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε και μουσικό πρόγραμμα, τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, καθώς επίσης και o Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Δοτών Μυελού των Οστών WMDA Br. Carlheinz Mueller.

Βραβεία σε 4 δότες των «Δεσμών Αίματος»