ΠολιτισμόςΑρχείο

Πειρατές και ξωτικά έχουν κατακλύσει το Ναύπλιο!

Άγιοι βασίληδες, πειρατές και ξωτικά έχουν ήδη εγκατασταθεί στο Ναύπλιο και περιμένουν να διασκεδάσουν τους μικρούς φίλους. Ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό έχει στηθεί με πολύ μεράκι στην πόλη με στόχο φέτος η Αργολική πρωτεύουσα να πρωταγωγιστήσει στα παιδικά χριστούγεννα. 

Έλκυθρο στο Ναύπλιο

Στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων εμψυχωτές, ψυχαγωγοί και μουσικοί θα δημιουργούν ατμόσφαιρα γιορτής μπροστά από το πειρατικό καράβι του Αη Βασίλη αλλά και μέσα σε αυτό.

Παιδικά χριστούγεννα στο Ναύπλιο

Οι παιδικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018, καθημερινά 11:00 – 14:00 και 18:00-21:00, με παραστάσεις, παιχνίδια και δράσεις που θα επιχειρήσουν να μυήσουν μικρούς και μεγάλους στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών.

Παιδικά χριστούγεννα στο Ναύπλιο

Μουσική, θεατρικά παιχνίδια, εργαστήρια, ταχυδακτυλουργοί και αφήγηση παραμυθιών, συμπληρώνουν το μενού.

Παιδικά χριστούγεννα στο Ναύπλιο

Λίγο παραδίπλα από το πειρατικό, στο πάρκο του Άη – Βασίλη θα υπάρχει ένα μαγευτικό Λούνα Παρκ, ενώ στα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια του πεζόδρομου τα παιδιά θα γευτούν παραδοσιακές λιχουδιές και γλυκίσματα.

Παιδικά χριστούγεννα στο Ναύπλιο

Στο βαγόνι του τρένου θα απολαύσουν παιχνίδια, κατασκευές, θεατρικά δρώμενα, ξυλοπόδαρους και παραμύθια. 

Παιδικά χριστούγεννα στο Ναύπλιο

Η παιχνιδούπολη στις πλατείες του Ναυπλίου ολοκληρώνεται με την πλέον αγαπημένη δράση των παιδιών σε όλον τον κόσμο, το παγοδρόμιο.