ΡεπορτάζΑρχείο

Ο Φώτης Δαμούλος συνεχίζει στο τιμόνι του Επιμελητηρίου

Με 186 ψήφους περισσότερους από τον αντίπαλό του Θοδωρή Βασιλόπουλο κέρδισε τη μάχη του Επιμελητηρίου Αργολίδας ο Φώτης Δαμούλος, που επανεξελέγη στη θέση του προέδρου για την επόμενη τετραετία.

Ο συνδυασμός «Συνεργασία – Ανάπτυξη» κατάφερε να επικρατήσει στις εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας 1.236 ψήφους (53,21%) έναντι 1.050 (45,20%) του συνδυασμού «Αναπτυξιακή Δύναμη» του Θοδωρή Βασιλόπουλου. Άκυρα – Λευκά: 37 (1,59%). 

Συνολικά ψήφισαν 2.325 άτομα, αρκετοί περισσότεροι από τους 1460 που ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές, και σε αυτό βοήθησε και η κάλπη που στήθηκε στο Κρανίδι. 

Σε έδρες η παράταξη Δαμούλου παίρνει 11 έναντι 10 της παράταξης Βασιλόπουλου.

Στο Μεταποιητικό Τμήμα ψήφισαν 585 άτομα. Η «Συνεργασία – Ανάπτυξη» του Φώτη Δαμούλου παίρνει 338 ψήφους και η «Αναπτυξιακή Δύναμη» του Θοδωρή Βασιλόπουλου 247.

Στο Εμπορικό Τμήμα ψήφισαν 648 άτομα. Η «Συνεργασία – Ανάπτυξη» του Φώτη Δαμούλου παίρνει 335 ψήφους και η «Αναπτυξιακή Δύναμη» του Θοδωρή Βασιλόπουλου 313.

Στο Τμήμα Υπηρεσιών ψήφισαν 1.053 άτομα. Η «Συνεργασία – Ανάπτυξη» του Φώτη Δαμούλου παίρνει 563 ψήφους και η «Αναπτυξιακή Δύναμη» του Θοδωρή Βασιλόπουλου 490.

Φώτης Δαμούλος Συνεργασία Ανάπτυξη

Όπως δήλώνει ο Φώτης Δαμούλος: 

«Μεγάλη νίκη για την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

Η Αργολίδα μίλησε και έδωσε καθαρή πλειοψηφία στον ανεξάρτητο υπερκομματικό συνδυασμό μας.

Οι επαγγελματίες και οι επιχειρηματίες του τόπου μας εξέλεξαν για μια ακόμη φορά τον συνδυασμό των έργων, της ανάπτυξης και της ανιδιοτέλειας.

Δώσαμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα. 
Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. 
Για εμάς, από αύριο, συνεχίζονται η αφοσίωση, η δουλειά και τα έργα».

Τα ονόματα των συμβούλων που εκλέγονται στο νέο Δ.Σ. αναμένεται να γίνουν γνωστά μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας.