ΚοινωνίαΑρχείο

Απίστευτη ιστορία με υιοθετημένα αδέλφια από το Άργος! (Vid)

Μια συγκινητική ιστορία παρουσιάστηκε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στην εκπομπή του Alpha «Πάμε Πακέτο» με την Βίκυ Χατζηβασιλείου, όταν δύο αδέρφια από το Άργος που ζούσαν στην ίδια πόλη των ΗΠΑ χωρίς να το ξέρουν, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο πλατό της εκπομπής στην Αθήνα.

Η Τζόαν Πλάκτεν, το 5ο παιδί του Δημήτρη και της Κατερίνας Κουτσοπούλου, γεννήθηκε στο Άργος και υιοθετήθηκε από ελληνοαμερικανική οικογένεια όταν ήταν 7 μηνών. Μεγάλωσε και ζει στη Νέα Υόρκη. Μετά το θάνατο των θετών γονιών της, έμαθε ένα μόνο στοιχείο: Ότι η φυσική της οικογένεια προέρχεται από την Ελλάδα. Έτσι, την αναζήτησε μέσω της εκπομπής…

Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια, την Τζόαν την αναζητούσε η οικογένειά της. Η μητέρα της (η οποία τώρα δε ζει), 8 φορές ταξίδεψε στην Αμερική για να τη βρει. Κάποιος υπάλληλος της είχε δώσει εμπιστευτική πληροφορία ότι η υιοθεσία είχε γίνει από αμερικανική οικογένεια.

Στη Νέα Υόρκη ζουν τις τελευταίες δεκαετίες και τα δίδυμα αγόρια της οικογένειας Κουτσόπουλου. Τα τελευταία δύο χρόνια αναζητούσαν και τα υπόλοιπα αδέλφια την υιοθετημένη τους αδελφή μέσω της εκπομπής.

Τελικά η συνάντηση και η γνωριμία έγινε στα τηλεοπτικά στούντιο της Αθήνας… Η Τζόαν Πλάκτεν που ζει στη Νέα Υόρκη γνώρισε τον αδελφό της Χαράλαμπο Κουτσόπουλο που κι αυτός ζει στη Νέα Υόρκη.

Η συγκινητική ιστορία από το 30:00 και μετά του βίντεο: