ΑθλητισμόςΑρχείο

Χριστούγεννα με επτάρα για τους «Άγιους»

Ο St. Panteleimon FC έπαιξε εντός έδρας το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου εναντίον της NW London FC, για το Πρωτάθλημα της Κομητείας του Middlesex. Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και παίχτηκε με συνεχή βροχή και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Από το σφύριγμα της έναρξης οι «Άγιοι» έδειξαν ότι ήταν απόλυτα κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο. Προηγήθηκαν δε μέσα στα πρώτα λεπτά με 2-0. Το πρώτο γκολ έβαλε ο Man of the Match Igli Sevaj με κτύπημα πέναλτι. Το δεύτερο ο Νίκος Σαλαπάτας, όταν βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι “Άγιοι” θα κάνουν Καλά Χριστούγεννα

Όπως προχωρούσε ο αγώνας οι παίκτες του Αγ. Παντελεήμονα έπαιζαν εξαιρετικά ποιοτικό και ομαδικό ποδόσφαιρο και έδιναν μεγάλη χαρά στους θαρραλέους φιλάθλους τους, που αψήφησαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες για να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους Ομάδα. 

Οι ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα χάνονταν η μία μετά την άλλη. Μετά όμως από μια κεραυνοβόλα επίθεση των «Αγίων» ο Σαλαπάτας σκόραρε και πάλι, γράφοντας το 3-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Οι “Άγιοι” θα κάνουν Καλά Χριστούγεννα

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τους «Αγίους» να κυριαρχούν και πάλι και σύντομα να σκοράρουν άλλα δύο γκολ, με τον Δημήτρη Αναστασίου και τον Νίκο Σαλαπάτα (ο οποίος έκανε έτσι το hat-trick). O επισκέπτες στη συνέχεια κατάφεραν να μειώσουν το σκορ, με κτύπημα πέναλτι.

Οι «Άγιοι» όμως δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη. Ο Anton Wilson είχε την ευκαιρία να σκοράρει δύο φορές, διαμορφώνοντας επάξια το τελικό 7-1.

Οι “Άγιοι” θα κάνουν Καλά Χριστούγεννα

Έτσι, λοιπόν, οι χριστουγεννιάτικες διακοπές είναι πια γεγονός. Οι παίκτες της St. Panteleimon FC ολοκλήρωσαν αήττητοι το 2017 στο Middlesex County League, δικαιώνοντας έμπρακτα την επιλογή της Διοίκησης να παίξει η Ομάδα στην Αγγλική Ποδοσφαιρική Πυραμίδα. Τώρα θα ξεκουρασθούν και θα ανανεωθούν, έτσι ώστε να συνεχίσουν δυναμικά τις υποχρεώσεις τους από τις αρχές του 2018.

Οι ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχές το Νέο Έτος συνοδεύουν όλους, τους παίκτες, τον Προπονητή και το τεχνικό επιτελείο, τη Διοίκηση, τους χορηγούς, τους φιλάθλους και υποστηρικτές.