ΑθλητισμόςΑρχείο

Λαχτάρισαν με Ταχτσίδη!

Μεγάλη αγωνία υπήρξε στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά τον τραυματισμό του Ταχτσίδη από σύγκρουσή του με τον Ντάουντα στο σημερινό ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Έλληνας διεθνής μέσος έπεσε με δύναμη στο έδαφος χτυπώντας στα πλευρά του και έδειχνε να μην μπορεί να πάρει αναπνοή ενώ έχασε για λίγο τις αισθήσεις του!

Προς στιγμήν υπήρξε μεγάλο σοκ στον Ολυμπιακό. Ο γιατρός των Πειραιωτών Χρήστος Θέος με την σωτήρια παρέμβασή του (σ.σ. όπως είχε κάνει και στην περίπτωση του Ρέτσου) τον επανέφερε άμεσα και ενώ ο ίδιος ο Ταχτσίδης ήθελε να συνεχίζει να παίζει. Αμέσως το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού τον έκανε αλλαγή.

Στο 62′ μπήκε στην θέση του ο Τζούρτζεβιτς με τον Ταχτσίδη να λέει στον πάγκο και στον γιατρό το γιατί έγινε αλλαγή καθώς ήθελε να συνεχίσει, δείχνοντας πάθος και μεγάλη διάθεση παρά το πρόβλημά του.

Παναγιώτης Ταχτσίδης

Ο μέσος του Ολυμπιακού σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έχει σπάσει τρία πλευρά εκτός από το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε και προφανώς ήταν ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς. Ευτυχώς ο διεθνής άσος μπόρεσε να σηκωθεί σχετικά γρήγορα. Είναι σαφές ότι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης θα μείνει εκτός για κάποιο διάστημα λόγω του τραυματισμού του.  

Την Δευτέρα (12/2) θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Το ιατρικό team του Ολυμπιακού εξέφραζε από την πρώτη στιγμή φόβους πως ο Έλληνας μέσος μπορεί να έχει σπάσει ή ραγίσει τα πλευρά του. Από εκεί και πέρα μετά το τέλος του ματς στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός οι άνθρωποι των Πειραιωτών είχαν παράπονα προς τον Τζήλο για το γεγονός ότι δεν κράτησε αρκετά λεπτά καθυστερήσεων καθότι υπήρχε η διακοπή και για τον τραυματισμό του Ταχτσίδη καθώς και άλλες διακοπές.

Πηγή: gazzetta.gr